-
March 13th, 2012, 01:44
عضو انجمن
راهنمایی در مورد یک انتخاب
با سلام خدمت همکاران
یکی از دوستان بنده قصد راه اندازی یک سایت وب مستر رو داره اما با دور راهی زیر روبه هستش ::
دامنه برای سایت خودش انتخاب کرده و هم دات آی آر و هم دات کام رو ثبت کرده اما الان مونده که کدوم رو دامنه اصلی سایت انتخاب کنه !
دوستان نظر شما در این مورد چیه با این اوضاع تحریم و همچنین دامنه بین المللی شما کدوم انتخاب رو اصلح و برتر می دونید ؟؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
کسی نظری در این مورد نداشت ؟؟
-
تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012 01:44
# ADS
-
March 13th, 2012, 02:39
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی در مورد یک انتخاب
من باشم دات کام رو میذارم اصلی و اون یکی فوروارد ...
-
تعداد تشکر ها ازmhy به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 02:45
کام اصلی باشه بهتره از لحاظ گوگل و ....
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 10:29
عضو انجمن
بله - دوست عزیز نظر خود بنده هم بر استفاده از دات کام هستش اما با توجه به خبر زیر کمی دو دل شدم :
ایران وب نیوز | دولت آمريكا: دامنههاي .com متعلق به ماست | اخبار برگزیده
دوستان این خبر بالا رو بخونید ! آیا این صحت دارد یا نه ؟؟
-
-
March 13th, 2012, 10:48
سلام
دامنه ir رو انتخاب کنید ، چون اکثر کاربران شما ایرانی و آی پی ایران هستن و در بحث سئو هم مناسبت تر هست
دامنه جهانی هیچ اعتباری بهش نیست مخصوصا برای ما کاربران ایرانی
امنیتی که شما در مالکیت دامنه ir دارید رو هیچ کجای دیگه نخواهید داشت
-
تعداد تشکر ها از m.e به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 10:58
عضو انجمن
بله - بنده طبق آماری که گرفتم الان تو کشور خودمون خیلی از سایتهای وب مستر با دامنه های ملی سایتشون رو راه اندازی می کنند بعنوان مثال :
دامنه های آی آر :
Mihanscript.ir - persianscript.ir - p30vel.ir - scriptme.ir - freescript.ir - scriptfa.ir - downloadpa.ir - و....
دامنه های دات کام :
Kimiascript.com - iranhex.com - deviran.com - melliscript.com -و ....
-
-
March 13th, 2012, 11:50
عضو انجمن
صحبت های شما صحیح هستش
اما توصیه می کنم حتما دامین اصلا کام باشه
موفق باشید .
-
-
March 13th, 2012, 12:53
عضو جدید
خب شاید اونا بتونن ir. رو هم ببندن !!
-
-
March 13th, 2012, 13:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhy
خب شاید اونا بتونن ir. رو هم ببندن !!
فکر نکنم بتونه آمریکا دامین آی آر رو ببنده چون ایران اسلامی هیچگونه رابطه ی رسمی با این کشور نداره که نامه نگاری بشه و ...
کلا من الان با چندین نفر در این رابطه گفت و گو کردم و اونها دات کام رو از نظر موتورهای جستجو و میزبانی راحت آن بر روی سرور ها و همچنین معتبر بودن صلاح دونستند و دات آی آر رو هم ایمن تر از اینها گفتند + عمومی تر بودن این دامین در کشور ما .
-
-
March 13th, 2012, 15:08

نوشته اصلی توسط
H.G.N
فکر نکنم بتونه آمریکا دامین آی آر رو ببنده چون ایران اسلامی هیچگونه رابطه ی رسمی با این کشور نداره که نامه نگاری بشه و ...
کلا من الان با چندین نفر در این رابطه گفت و گو کردم و اونها دات کام رو از نظر موتورهای جستجو و میزبانی راحت آن بر روی سرور ها و همچنین معتبر بودن صلاح دونستند و دات آی آر رو هم ایمن تر از اینها گفتند + عمومی تر بودن این دامین در کشور ما .
قطعا دامنه ملی هیچ ربطی به آمریکا نداره این یک مورد بین المللی هست که هر کشوری پسوند مشخص خودش رو داره
اما درباره سئو و موتور های جستجو بنده هم با چنین شرکت مرتبط با حوزه سئو مشورت کردم ، اکثرا دامنه ir و هاست ایرانی رو پیشنهاد کردن
-
تعداد تشکر ها از m.e به دلیل پست مفید