-
March 13th, 2012, 22:27
-
-
March 13th, 2012 22:27
# ADS
-
March 13th, 2012, 22:31
عضو انجمن
پاسخ : نحوه کار نمایندگان دیتاسنترها
بعد از یه مدتی که با اینها کار می کنید و چندین سرور فعال از این دیتاسنتر ها دارید می تونید سرور ها رو با قیمت های کمتری مسلما از اینها میتونید بگیرید
دقیقا همین کاری که بعضی هاستینگ ها انجام میدن و مثلا مینویسن تو سایتشون نماینده ی رسمی فلان دیتاسنتر در صورتی که اون دیتاسنتر اکه بدونه ایرانیه که سرور های خودش رو هم خاموش میکنه 
ولی بیشترین علت این فعالیت مداوم و تعداد خرید هایی که تا به حال از اون دیتاسنتر داشتند هستش
-
تعداد تشکر ها ازsebastian به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2012, 00:35
عضو انجمن
-
-
March 14th, 2012, 01:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepastian
اکه بدونه ایرانیه که سرور های خودش رو هم خاموش میکنه

دوست عزیز با فرمایشات قبلی شما کاری ندارم اما این تیکه در بعضی از دیتاسنتر ها صدق نمی کند !
به عنوان من خودم در سایت دیتاسنتر گیگا اینترنشنال داشتم یک چرخی میزدم دیدم به صورت رسمی اسم پرشین هویز رو در بین مشتریان و نمایندگی اعتباری خودش نوشته !
اینم لینکش :: Giga-International.com - warum giga پایین نوشته کمی بگردید !
در مورد دوست عزیزمون باید یگم بله شما میتونید هرچه قدر تعداد سفارشات شما بالاتر بره قطعا هم سرور برای شما پایین در خواهد اومد و هم سود بالایی نصیب شما خواهد شد چرا که خیلی از همکاران الان از دیتاسنتری چون هتزنر 180 - 200 سرور فعال دارند .
-
تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2012, 16:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H.G.N
دوست عزیز با فرمایشات قبلی شما کاری ندارم اما این تیکه در بعضی از دیتاسنتر ها صدق نمی کند !
به عنوان من خودم در سایت دیتاسنتر گیگا اینترنشنال داشتم یک چرخی میزدم دیدم به صورت رسمی اسم پرشین هویز رو در بین مشتریان و نمایندگی اعتباری خودش نوشته !
اینم لینکش ::
Giga-International.com - warum giga پایین نوشته کمی بگردید !
در مورد دوست عزیزمون باید یگم بله شما میتونید هرچه قدر تعداد سفارشات شما بالاتر بره قطعا هم سرور برای شما پایین در خواهد اومد و هم سود بالایی نصیب شما خواهد شد چرا که خیلی از همکاران الان از دیتاسنتری چون هتزنر 180 - 200 سرور فعال دارند .
من هم که دیتاسنتر خاصی رو مثال نزدم حتی هاستینگ هایی که تو ایران سرور مجازی و اختصاصی هم میفروشن رو هم مثال نزدم
پاسخ من کاملا پارامتری بود
-