-
March 12th, 2012, 17:14
هاست یا سرور مجازی یا سرور ؟
سلام
من یه سایتی خودم طراحی کردم که برای اشتراک گذاری ویدیو بهتر بگم کلیپ های کوتاه است نه فیلمو سریال
مثل یوتیوب یا اپارات
1=منتها نمیدونم که برای این سایت باید سرور بگیرم یا هاست سرور مجاز ی بگیرم یا واقعی؟
2=چند گیگ فضا احتیاج دارم چقدر پهنای باند؟
3=میخوام اجازه دانلود هم به کاربران بدم که کلیپهایی که کاربران اپلود کردند بقیه بتونند دانلود کنن هاست یا سروری که میگیرم باید قابلیت یا چیزی داشته باشد برای این کار(دانلود) یا سرور های معمولی یا هاست معمولی اجازه این کارو میدن؟
4=بعد اینکه باید هاسته وارز یا سرور وارز بگیرم بخاطر حقوق کپی رایت که بعدا کسی ازم شکایت نکنه ؟
-
-
March 12th, 2012 17:14
# ADS
-
March 12th, 2012, 17:34
عضو جدید
پاسخ : هاست یا سرور مجازی یا سرور ؟

نوشته اصلی توسط
mosi2007
سلام
من یه سایتی خودم طراحی کردم که برای اشتراک گذاری ویدیو بهتر بگم کلیپ های کوتاه است نه فیلمو سریال
مثل یوتیوب یا اپارات
1=منتها نمیدونم که برای این سایت باید سرور بگیرم یا هاست سرور مجاز ی بگیرم یا واقعی؟
2=چند گیگ فضا احتیاج دارم چقدر پهنای باند؟
3=میخوام اجازه دانلود هم به کاربران بدم که کلیپهایی که کاربران اپلود کردند بقیه بتونند دانلود کنن هاست یا سروری که میگیرم باید قابلیت یا چیزی داشته باشد برای این کار(دانلود) یا سرور های معمولی یا هاست معمولی اجازه این کارو میدن؟
4=بعد اینکه باید هاسته وارز یا سرور وارز بگیرم بخاطر حقوق کپی رایت که بعدا کسی ازم شکایت نکنه ؟
سلام
فکر می کنم برای شروع هاست اشتراکی هم کار شما رو راه میندازه!
یک تا پنج گیگ فضا با پهنای کمتر از 80 گیگ هم فکر می کنم مناسب باشه!
برای دانلود هم روی هر سه نوع مشکلی نخواهید داشت!
و همینطور بعید میدونم مشکلی از نظر کپی رایت براتون پیش بیاد! تقریبا احتمالش صفر هست!
حالا ببینیم تا دوستان دیگه چی میگن
-
تعداد تشکر ها از taksami4 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012, 23:36
لطفا قیمتها را بگید که دستم بیاد
بعد 5 گیگ برای اون حجم اپلود ویدیو کافیه؟!
-
-
March 12th, 2012, 23:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mosi2007
لطفا قیمتها را بگید که دستم بیاد
بعد 5 گیگ برای اون حجم اپلود ویدیو کافیه؟!
قیمت ها در هاستینگ های مختلف ، متفاوت هستند. ولی اکثرا بالای 25 هزار تومان در ماه.
مقدار فضای 5 گیگابایت هم تنها به جهت شروع فعالیت عرض کردم.میتونید تا ده گیگابایت هم تهیه کنید و بعدا در مواقع مورد نیاز ارتقا بدید.
دوستان صاحب نظر اگر موردی رو بنده در نظر نگرفتم به دوستمون اشاره کنید تا با مشکل مواجه نشن.
* ضمنا دوست عزیز، توجه داشته باشید که هاست های اشتراکی دارای یک سری محدودیت هایی هستند از جمله امکان آپلود فایل با حجم محدود ( معمولا 8 مگابایت )
ممنون
-
تعداد تشکر ها از taksami4 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012, 23:42
عضو انجمن
-
-
March 12th, 2012, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksami4
سلام
فکر می کنم برای شروع هاست اشتراکی هم کار شما رو راه میندازه!
یک تا پنج گیگ فضا با پهنای کمتر از 80 گیگ هم فکر می کنم مناسب باشه!
برای دانلود هم روی هر سه نوع مشکلی نخواهید داشت!
و همینطور بعید میدونم مشکلی از نظر کپی رایت براتون پیش بیاد! تقریبا احتمالش صفر هست!
حالا ببینیم تا دوستان دیگه چی میگن
شما که از قول خودت میگی هاست
ایشون کارشون اشتراک ویدیو هستش
کدو هاستینگی میزاره انقدر usage سی پی یو و رم داشته باشه. مطمئنا هاست حرفه ای هم بخوان بگیرن قیمتش تقریبا هم قیمت یه سرور مجازی با امکانات متوسط در میاد
پس هاست که اصلا به کار ایشون نمیاد
-
تعداد تشکر ها ازsebastian به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 00:07
عضو جدید
شروع کارت حتما vps بگیر بعد اگه کارت گرفت میتونی پلن پلن vps خودتو ارتقا بدی اگه خیلیم گرفت میری سراغ سرور به همین سادگی
در حقیقت هزینه سرور مجازی اونقدری نیست که شما بخای زیاد بررسی کنی
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!

-
تعداد تشکر ها ازaminhacker به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 00:16
عضو انجمن
درسته کار سنگین با سی پی یو دارید و هیچ هاستینگی اجازه استفاده از منابع بیش از اندازه تعیین شدش رو نمی ده ،
با هاست دی ال هم می تونید صحبت کنید
-
تعداد تشکر ها از arman_gts به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 00:35
عضو دائم
برای زدن وبسایت ویدیو استریمینگ باید به چند نکته یا \ارامتر توجه کنید .
1. سرعت پردازنده
2.سرعت خواندن و نوشتن برروی هارددیسک (رید 0پیشنهاد می شود)
3.پورت مناسب برای سرور
4.نصب نرم افزارهای مورد نیاز
و ...
بهتر هست برای شروع یک سرور مجازی مدیریت شده (مدیریت شده) تهیه کنید .
هاست اشتراکی رو پیشنهاد نمی کنم چون حداقل در بیشتر میزبانان وب 3 مورد از موارد بالا وجود ندارد . \ردازنده های نسبتا ضعیف . استفاده از هارد دیسک های نامرغوب و ...
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 01:13
ببخشید دوست عزیز اگه دانش سرور مجازی و کانفیگ رو داری سرور مجازی یا اختصاصی بگیر و روش پنل نصب کن در غیر اینصورت هاست اشتراکی بگیر که خیلی راحت باشی.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید