-
March 7th, 2012, 12:07
عضو جدید
سفارش طراحی ماژول پیامک
با سلام خدمت تمامی دوستان .
من میخواستم درخواست برنامه نویسی ماژول WHMCS رو به سامانه پیامک خودم بدم . میخواستم ببینم کی میتونه امکانات زیر رو برام طراحی کنه .
هر کسی قیمت مناسب تری بده و امکانات رو کامل بنویسه ماژول رو از اون خریداری میکنم.
-
امکان مشاهده لاگ های اس ام اس های ارسالی از قبیل (سرویس دهنده، تاریخ شمسی ارسال، زمان، متن و...)
-
ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت آنلاین صورتحساب توسط کاربر
-
ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت صورتحساب توسط مدیریت به صورت دستی
-
ارسال شناسه صورتحساب، مبلغ،... به کاربران و مدیران در صورت ایجاد صورتحساب برای کاربران
-
ارسال اخطاریه در صورت عدم پرداخت صورتحساب توسط کاربر ، به کاربر و مدیران
-
ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت کنسل شدن صورتحساب کاربر، به مدیران و کاربران
-
ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت Refund دادن صورت حساب به کاربران مدیران
-
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت بازشدن درخواست (Ticket) جدید به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
-
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ به درخواست (Ticket) توسط مدیریت، به کاربر و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
-
ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ کاربر به درخواست (Ticket) به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص
-
امکان ویرایش متن های SMS
-
امکان فعال و یا غیر فعال کردن هر یک از امکانات به دلخواه کاربر
-
امکان مشاهده اطلاعات کلی خط SMS شامل تعداد SMS های باقیمانده، اعتبار،تعداد SMS های دریافتی،قیمت ارسال SMS های فارسی و انگلیسی،آدرس دریافت SMS، شماره خط جهت ارسال SMS
-
ارسال SMS توسط SMS-Center شرکت ارتباطات سیار و API شرکت فراسو سامانه پاسارگاد
-
امکان هماهنگ شدن با خط اس ام اس اختصاصی شما (در صورتی که خط اس ام اس خود را از شرکت دیگری تهیه کرده باشید)
-
امکان مشاهده وضعیت هر اس ام اس
-
امکان ارسال اس ام اس به یک شماره خاص با متن دلخواه
-
امکان ارسال اس ام اس به تمامی کاربران WHMCS
-
امکان راست چین شدن متن اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن
-
امکان انتخاب شماره کاربر از دفترچه تلفن کاربران
-
امکان افزودن یک شماره به صورت دستی به گروهی از شماره ها
-
امکان محاسبه تعداد حروف ها و تعداد اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن
-
امکان حذف (Uninstall) کردن نرم افزار به صورت خودکار
-
استفاده از تکنولوژی آجاکس در بسیاری از قسمت های ماژول
-
امکان ارسال خودکار اطلاعیه به مشترک برای تمدید سرویس توسط اس ام اس x روز قبل از منقضی شدن سرویس
- امکان ارسال و تنظیم پیامک های شرطی (جدید)
- امکان ارسال هر فعالیت برای مدیریت و یا شماره تلفن های خاص (هر پرسنل پشتیبانی و فروش و...) (جدید)
- اضافه شدن متغییر های Smarty برای متون پیامک ها جهت ارسال اطلاعات بیشتر برای مشترکین (جدید)
- امکان ارسال نام کاربری و رمزعبور سرویس برای مشترک پس از ایجاد سرویس (جدید)
- امکان ارسال پیامک در هنگام تعلیق، حذف و خارج کردن سرویس مشترک از حالت تعلیق (جدید)
- امکان ارسال پیامک در هنگام ورود و خروج مشترک (جدید)
- و امکان ارسال پیامک در هنگام رخداد تمامی فعالیت های سیستم (جدید)
دوستان لطفا به صورت پیغام خصوصی برام قیمت ها و جوابتون رو بفرستید .
-
-
March 7th, 2012 12:07
# ADS
-
March 7th, 2012, 23:42
عضو جدید
پاسخ : سفارش طراحی ماژول پیامک
با سلام،
پ.خ. کردم براتون
-
تعداد تشکر ها ازmzh_sohrabz به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2012, 00:53
عضو جدید
سلام دوباره.
لطفا یک نگاهی به پست آخر من در این تاپیک بکنید که در مورد ماژول ارسال sms هست در WHMCS.
مرسی!
http://www.webhostingtalk.ir/f176/42743/
-
تعداد تشکر ها از mzh_sohrabz به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2012, 12:27
آقا منم ماژول اس ام اس رو میخوام
از شرکت صباپیامک دارم شماره 8 رقمی . وب سرویس و همه اطلاعاتشم هست
قیمت بالا نمیخوام . فراسو سامانه نمایندش 50 گفت . خیلی بالاست واسه من
اگه اوکی هست قیمت بدید ممنون میشم
-