سلام دوستان
من هروقت با یک کارت جدید میخوام پرداخت آنلاینی ( از هر بانک ) انجام بدم این صفحه میاد
میخوام بدونم چی هست و خدایی نکرده چیز جاسوسی نباشه و اینکه برای شما هم میاد یا نه ؟
04-08-2012 01-49-52 ب.png
سلام دوستان
من هروقت با یک کارت جدید میخوام پرداخت آنلاینی ( از هر بانک ) انجام بدم این صفحه میاد
میخوام بدونم چی هست و خدایی نکرده چیز جاسوسی نباشه و اینکه برای شما هم میاد یا نه ؟
04-08-2012 01-49-52 ب.png
من تا حالا همچین چیزی زمان پرداخت انلاین ندیدم با توجه به اینکه داخل سایت بانک پاسارگاد هستید (در عکس پیوست شده) مطمئن هستم این صفحه که اطلاعات کارتتان را خواسته هیچ ربطی به بانک پاسارگاد نداره و بیشتر نزدیک به سرقت اطلاعات کارت هست ...
آقا شوخی نکن . آخه توی تمام درگاه ها اینطوریه حتی توی بانک داری اینترنتی هم این میاد . کس دیگه ای این رو ندیده ؟
شما برای اینکه مطمئن بشوید از روی یک سیستم دیگر به جز سیستم خودتان هم به درگاه متصل بشوید ببینید باز هم این صفحه را مشاهده می کنید؟ اگر ندیدید مطمئن باشید سیستم شما آلوده شده و باید با آنتی ویروس چک شود و حتی سیستم را فرمت کنید.
موفق باشید
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
شوخی چیهشما یکمی به ذهنت مراجعه کن
1- توی درگاه یک بانک ایرانی حضور یک صفحه انگلیسی که تمام مشخصات اصلی حساب را حتی تا رمز کارت میخواد چه معنایی میده ؟
2- اصلا شما چرا باید مشخصات کارت و رمزش را تو این صفحه بزنی ؟
3- جدیدا مسترکارت میاد اطلاعات حساب ایران را بررسی میکنه ؟؟ تحریم و این داستان ها ؟ ارتباط اونا با ما چیه ؟
99% کلاهبرداریه و دستگاه ویروسی هستش![]()
سیستم شما آلوده است (احتمالا)!
قطعا سیستم شما آلوده هست و این صفحه صرفا جهت سو استفاده از کارت شماست
چطوری میشه این ویروس یا همون جاسوس رو حذف کرد ؟ با نود 32 آپدیت روز چیزی پیدا نشد !
سلام
با مک افی اخرین ورژن اپیدت شده ویروس یابی کنید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)