-
March 5th, 2012, 16:18
مشکل بزرگ برای هاست
با سلام
من یک سایت دارم که امار روزانه حدود 50000 بازدید داره و افراد انلاین هم حدود 100 نفر میان گین هست
اول از نت افزار گرفتم که گفتن بمصرف زیاد داری تا جایی که شد بهینه کردم باز گفتن مصرف بالاست
بعد رفتم هاست دی ال و پلن اول انتخاب کردم
بعد چند روز سایت بسته شد و باز اونا هم گفتم مصرف بالاست و باید سرویس ماهی 100 تومن انتخاب کنی اونم شاید جوابگو باشه
من باز انتقال دادم یک هاست دیگه بعد 1 روز این تیکت به من دادن
vaght bekheyr
tebghe barresie anjam shode masrafe site shoma dar hade servere ekhtesasi hast va shoma bayad jahate jelogiri az suspend shodan service khod ra be servere ekhtesasi ertegha dahid. lotfan natije ra elam namayid.
hazineye pishbini shode jahate supporte site shoma mahiane 120,000 toman mibashad
حالا من نمیدونم چیکار کنم در آمد این سایت خیلی کم شده به علت این که هی بسته میشه
و نمیتونم ماهی بیشتر از 30 40 تومن هزینه کنم
به نظر شما من چیکار کنم
سایتم داره نابود میشه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
هیچ کس راه حلی نداره
-
-
March 5th, 2012 16:18
# ADS
-
March 5th, 2012, 16:21
عضو دائم
پاسخ : مشکل بزرگ برای هاست
حتما همکارانی که تجربه کردند درست می گویند. وب سایت ها پس از افزایش بازدید نیاز به سرور مستقل پیدا می کنند.
-
-
March 5th, 2012, 16:22
خب با این قیمت !!!!!!!!!!! خیلی بالاست
راه حلی بهتر نیست
-
-
March 5th, 2012, 16:25
عضو انجمن
مصرف cpu بالا میره یا رم؟
-
-
March 5th, 2012, 16:57
-
-
March 5th, 2012, 16:58
سلام
فکر میکنم بهترین کار اینه که شما سی ام اس تون و بهینه کنید چون فکر نمیکنم با 50 هزار بازدید روزانه اینقدر مصرف چیزه عادی باشه
-
-
March 5th, 2012, 17:00
عضو انجمن
عزیز
من بودم این سایت رو ول می کردم - سایتی 50 هزار تا بازدید داره نمیتونه پول یک سرور مجازی خوب رو دربیاره ( سرور اختصاصی نخواستیم ) پس به چه دردی میخوره .
البته خدایی نکرده قصدم توهین نبودا ! اما با دوستان با تجربه در این زمینه یک گفت و گویی بکنید که انشا الله مشکلتون حل بشه .
موفق باشید
-
-
March 5th, 2012, 17:08
بهینه شده هست
کلی وقت برای بهینه کردن صرف شده
البته باز باید بررسی بشه که فعلا فقط ساسپند میشه و نمیشه بررسی کرد
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
ویرایش توسط ir2seda : March 5th, 2012 در ساعت 17:13
-
-
March 5th, 2012, 17:09
عضو انجمن
می تونید از سرور مجازی که منابعش اختصاصی هست استفاده کنید
چن دیگه روی اون چیزی یا کسی به نام مدیریت وجود نداره
-
-
March 5th, 2012, 17:12
اگر هاست دی ال بودید بهتون میگن چه قسمتی فشار میاره به سرور و منابع مصرفیتون و بالا میبره ازشون بخواین که بگم مشکل مصرف بالا مربوط به کدوم قسمت میشه
-