درود بر دوستان عزیز
سرور مجازی آلمان ( دیتاسنتر هتزنر ) رم 1 گیگابایت 8.000 تومان !
یعنی چند درصد میشه احتمال داد OverSell صورت نمیگیره و همون 1024 مگابایت رم رو شیر می کنن !!؟
مهام سرور
درود بر دوستان عزیز
سرور مجازی آلمان ( دیتاسنتر هتزنر ) رم 1 گیگابایت 8.000 تومان !
یعنی چند درصد میشه احتمال داد OverSell صورت نمیگیره و همون 1024 مگابایت رم رو شیر می کنن !!؟
مهام سرور
اصلا اورسل نمیکنن خیالت راحت![]()
100 درصد صورت میگیره تویه این کار شکی نیست
من 35 روز پیش ازشون سرور مجازی خریده بودم ، کیفیت بسیار پایین . بعد از یک هفته هم سرور خاموش شد و گفتن هارد سوخت و دوباره سیستم عامل ریختن که از 2 سرور فقط 1 سرور بکاپ داشت و به جای اینکه 2تا رم 1 گیگابایت بدن 2تا رم 256مگابایت بهمون دادن همچنین سرویس کلا 12روز نکشید به کل قطع شد و سر و کله آقا تازه دیروز با آفر های باورنکردنی پیدا شد.
سلام
هتزنر هست دیگه . براچی تعجب کردید ؟! :دی
وقتی سرور با رم 64 گیگ داره میده مای 150 یورو که به عبارتی میکنه حدود 250 هزار تومان .
به فرض اورسل هم نخواد بکنه .
250000/64=~ 3900 :دی
حالا فرض کن اورسل هم بکنه که معمولا میکنن . براش می صرفه دیگه :دی
شما سال اولت هست اینجا عضو هستی . این چیزا عادی شده توی این موقع سال ...
Hetzner For Students
دوستان اولین مورد اورسل باید در نظر گرفت دومین مورد لیمیت کردن پشت پرده صاحب سرور رو باید در نظر گرفت چون 1024 میدن به مشتری ولی داخل ESXi مشتری محدود کردن و بنده خدا هم خبر نداره
انشالله چنین چیزی نباشه و بی طرف دارم میگم سرور با منابع اختصاصی بدهند نه ......
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : May 30th, 2012 در ساعت 01:08
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام به همه
اول اینکه به قول دوستمون این مسائل توی این انجمن خیلی عادی شده
خیلی ها با یه قیمتهایی جلو میان که مشتری گول بخوره تاپیک جالبی راجعب رم 2 گیگ و 4 گیگ سرور مجازی هست که بخونید کاملا متعجب میشید طرف قیمتی برای 2گیگ داده که من رم 512 رو هم نمیتونم اون قیمت بدم
و سرورهاشو 9ماهه میفروخته ، برو تاپیک رو ببین چند نفر متضرر شدن و چه وضعی درست شده و طرف پولها رو گرفته و هاپولی کرده
متاسفانه مشتری ها تا قیمت پایین رو میبینن دست و پاشون شل میشه و سریع گول میخورن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)