نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: هاست برای شبکه اجتماعی بادی پرس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض هاست برای شبکه اجتماعی بادی پرس

سلام
    سایت بنده یک شبکه اجتماعی قدرت گرفته از ورد پرس + افزونه بادی پرس است.
    بنده روی سرور مجانی یو هاستینگ بودم و به دلیل فشار زیاد به سی پی یو های آن ها غیر فعال شدم.
    یک هاست می خواهم که قدرت آن زیاد باشه و بتونه یک شبکه اجتماعی که مسلما ارسال ایمیل آن زیاد است را تحمل کند و حد اقل تا رسیدن سایت به 1000 کاربر من را از خرید وی پی اس تامین کند.
    سایت من حدود 100 عضو دارد ولی همین صد عضو به دلیل فعالیت زیاد حدود روزانه 2000 ایمیل می فرستد و در این حد به طور متوسط روزانه 2000 بازدید کننده دارد.
    بنده سایت خود را به یک سرور نا محدود نیز منتقل کردم که سیستم عامل آن لایت سرور بود ولی آن نیز پاسخگوی سایت من نبود.
    لطفا هاستی را به بنده معرفی کنید که قدرت آن زیاد باشد مقدار فضای آن حد اقل 500 مگ باشد.

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : هاست برای شبکه اجتماعی بادی پرس

نقل قول نوشته اصلی توسط papo نمایش پست ها
    سلام
    سایت بنده یک شبکه اجتماعی قدرت گرفته از ورد پرس + افزونه بادی پرس است.
    بنده روی سرور مجانی یو هاستینگ بودم و به دلیل فشار زیاد به سی پی یو های آن ها غیر فعال شدم.
    یک هاست می خواهم که قدرت آن زیاد باشه و بتونه یک شبکه اجتماعی که مسلما ارسال ایمیل آن زیاد است را تحمل کند و حد اقل تا رسیدن سایت به 1000 کاربر من را از خرید وی پی اس تامین کند.
    سایت من حدود 100 عضو دارد ولی همین صد عضو به دلیل فعالیت زیاد حدود روزانه 2000 ایمیل می فرستد و در این حد به طور متوسط روزانه 2000 بازدید کننده دارد.
    بنده سایت خود را به یک سرور نا محدود نیز منتقل کردم که سیستم عامل آن لایت سرور بود ولی آن نیز پاسخگوی سایت من نبود.
    لطفا هاستی را به بنده معرفی کنید که قدرت آن زیاد باشد مقدار فضای آن حد اقل 500 مگ باشد.
    دوست عزیز چون خودم یه سایت شیرترونیکس داشتم که اونم همینطوره مصرف زیادی داره خیلی هزینه کردیم از این هاست به اون هاست کردیم آخرشم چون اون موقع اطلاعاتی در مورد وی پی اس نداشتیم جاهایی هم که بهمون پیشنهاد وی پی اس میدادن قیمتاشون نجومی بود کلا جمعش کردیم پیشنهاد من اینه که از همین اول به فکر یه وی پی اس باشید که خدایی نکرده به خاطر سرعت پایین لود سایت کاربراتون رو از دست ندین (بلایی که سر خود من اومد) هر چی باشه سایت با کاربراشه که زندست

موفق باشین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)