-
June 15th, 2012, 20:15
عضو انجمن
نسخه ازمایشی ویندوز سرور 2012
Windows Server 2012 Release Candidate (RC

آشنایی با امکانات Windows Server 2012 برای سرورها
نسخه جدید Windows Server 2012 به صورت داخلی از توابع .NET 4.5 پشتیبانی میکند و قصد مایکروسافت نیز در این نسخه ساخت سیستمی کاملاً یکپارچه و پر قدرت برای استفاده در هر ابعادی بوده است. یکی دیگر از امکانات مفید موجود در این نسخه استفاده از Multicore JIT است که به شما این امکان را میدهد که فعلاً در برنامه های ASP. net خود از قدرت محاسبه و پردازش بیشتری از CPU نصب شده بر روی سرورها به صورت خودکار استفاده کند.
با استفاده از Hyper-V 3 ویندوز سرور ۲۰۱۲ رنج وسیعی از خدمات را به صورت خودکار برای شما انجام میدهد که از نمونه آنها میتوان به امکان مدیریت و استفاده از خانه های حافظه به صورت جزئیتر اشاره کرد که در نهایت برای سایت و برنامه های شما اجرای سریعتر و نیاز به امکانات مالی کمتر را به همراه خواهد داشت.
با انجام بهینه سازی در امور پردازش ابری (cloud-optimized) این نسخه از ویندوز به بهترین انتخاب برای سیستمهایی تبدیل شده است که مانند موتور جستجوگر بینگ و شبکه مجازی مایکروسافت Socl بر روی سرورهای زیادی در سراسر جهان در حال اجرا هستند.
Download Windows Server 2012 Release Candidate (RC)
منبع : تورتک
-
تعداد تشکر ها ازHADNEZ-ICT به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012 20:15
# ADS
-
June 15th, 2012, 21:42
عضو انجمن
پاسخ : نسخه ازمایشی ویندوز سرور 2012
تمش خیلی تغییر کرده امیدوارم امکاناتشم مخصوصا امنیتش بهتر بشه باید چیز جالبی باشه
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012, 22:11
عضو انجمن
نميدونيد روي چه رمي جواب ميده اين؟
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012, 22:29
-
تعداد تشکر ها ازvahidmom به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012, 22:30
عضو دائم
الان سه روزه دارم روی چند جا تست میکنم اصلا لود نمیشه iso امشب حالا ببینم چیکار میشه کرد! gui مثل 8 شده باید دید امکاناتش چیه نخسوزن iis
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 15:24
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 15:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Am!r
الان سه روزه دارم روی چند جا تست میکنم اصلا لود نمیشه iso امشب حالا ببینم چیکار میشه کرد! gui مثل 8 شده باید دید امکاناتش چیه نخسوزن iis
امیر شما هم این مشکل دارید وقتی بوت میشه سیستم دوباره ریبوت میشه یه پیخ خطا میاد و این قضیه ادامه داره
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 16th, 2012, 16:28

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
امیر شما هم این مشکل دارید وقتی بوت میشه سیستم دوباره ریبوت میشه یه پیخ خطا میاد و این قضیه ادامه داره
منم همین مشکل دارم
-
تعداد تشکر ها از 30tGame به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 16:34
عضو دائم
احتمالا چون توی مجازی ساز موقع انتخاب سیتم عامل ویندوز سری 20012 نداره ممکنه پیشفرضهای که تعریف شده ما وقتی ویندوز 2008انتخاب میکنم موقع نصب برای 20012 کم و یا ناقص باشه
-
-
June 16th, 2012, 21:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سلام بلی من هم فایل vhd رو دانلود کردم هم iso فکر کنم به خاطر این باشه:
mportant information for x64-based operating systems
Ensure that you have updated and digitally signed kernel-mode drivers for Windows Server 8 Beta
If you install a Plug and Play device, you may receive a warning if the driver is not digitally signed. If you install an application that contains a driver that is not digitally signed, you will not receive an error during Setup. In both cases, Windows Server 2012 will not load the unsigned driver.
If you are not sure whether the driver is digitally signed, or if you are unable to boot into your computer after the installation, use the following procedure to disable the driver signature requirement. This procedure enables your computer to start correctly, and the unsigned driver will load successfully.
To disable the signature requirement for the current boot process:
Restart the computer and during startup, press F8.
Select Advanced Boot Options.
Select Disable Driver Signature Enforcement.
Boot into Windows® and uninstall the unsigned driver.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید