سلام . من میخوام یک سایت ورزشی ( فوتبال ) بزنم . هاست هم دارم ولی نه قالب مناسب دارم و نه هیچی از طراحی سایت نمیدونم . کسی هست بتونه چنین سایتی طراحی یا از قالب های پیشفرض سایت رو ردیف کنه ؟
سلام . من میخوام یک سایت ورزشی ( فوتبال ) بزنم . هاست هم دارم ولی نه قالب مناسب دارم و نه هیچی از طراحی سایت نمیدونم . کسی هست بتونه چنین سایتی طراحی یا از قالب های پیشفرض سایت رو ردیف کنه ؟
یک سایت برای یک تیم ورزشی میخواید یا یک سایت خبری ورزشی میخواید راه اندازی کنید؟؟؟
یک سایت برای دانلود گل و هایلایت و عکس های مسابقات فوتبال . از همه ی تیم های خارجی - ایرانی - ملی و ...
قالبش میخوام یک سایتی مثل : این باشه ولی موضوعش در مورد همه ی تیم ها هست و فقط دانلود . ( البته این سایتی که دادم امروز هاستش مشکل دار شده ... )
در خدمتتون هستیم
با تمام جزئیات مورد نیاز برای یک سایت ورزشی و طراحی منحصر به فرد.
اپراتور آنلاین هست میتونید الان مذاکره داشته باشید:
سیستم پشتیبانی آنلاین قومس هاست
قومس هاست ، ارائه دهنده خدمات میزبانی وب | ثبت دامنه | طراحی سایت | سرور مجازی | نمایندگی هاستینگ
QomesHost.com|VPS|Reseller Hosting|Hosting|Domain Reseller|Domain
Support: Live Support|Ticket
info @ qomeshost.com
::WEB21.ir|Web Design
می تونم برای شما طراحی کنم ، pm
دوست عزيز اگر خواستين در خدمتيم!
اگر خواستين پ.خ بدين نمونه كار و صحبت هاي لازم را انجام دهيم!
این جا رو یه سر بزن...
JoomlaRT
طراحی حرفه ای با جوملا! و ورد پرس
نمونه طراحی شده نیز زیاد هست ایمیل بدهید
با نشکر
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دوستان اون سایتی که " لینکش " رو داده بودم درست شده . هر کس میتونه همچین سایتی طراحی کنه لطفا تو تاپیک یا پیام خصوصی قیمت خودش هم بده . ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)