-
January 31st, 2012, 13:57
درخواست کمک در روتینگ هتزنر
با سلام
دوستان و همکاران عزیز من یک سرور برای مجازی سازی از هتزنر گرفتم و با روتینگ آن مشگل دارم
SolusVM و xen را هم کانفیگ کردم و همه چیز درسته غیر از ip های مسخره هتزنر حالا اگر کسی با هتزنر کار کرده و در قبال پرداخت هزینه می تونه این کار را برای من انجام بده ممنون می شوم فقط عجله دارم قیمت مهم نیست فقط این کاره ها آفر بدن.
-
تعداد تشکر ها ازiranianservice به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2012 13:57
# ADS
-
January 31st, 2012, 14:28
عضو دائم
پاسخ : درخواست کمک در روتینگ هتزنر
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
January 31st, 2012, 14:47

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
شما خودتان سرور از این دیتاسنتر ارائه می دهید آیا می تونید روی xen این کار را برای ما انجام دهدید؟
-
-
January 31st, 2012, 15:31

نوشته اصلی توسط
iranianservice
با سلام
دوستان و همکاران عزیز من یک سرور برای مجازی سازی از هتزنر گرفتم و با روتینگ آن مشگل دارم
SolusVM و xen را هم کانفیگ کردم و همه چیز درسته غیر از ip های مسخره هتزنر حالا اگر کسی با هتزنر کار کرده و در قبال پرداخت هزینه می تونه این کار را برای من انجام بده ممنون می شوم فقط عجله دارم قیمت مهم نیست فقط این کاره ها آفر بدن.
سلام
شما باید یک آیپی اضافه سفارش بدید و در خواست مک برای اون ای پی کنید و بعد یک وی پی اس (ترجیحا میکروتیک) نصب کنید و اون وی پی اس رو از طریق این مک و این ای پی راه اندازی کنید
و بعد تنظیمان مربوطه رو داخل میکروتیکتون انجام بدید و به دیتاسنتر بگید ای پی های دیگه رو روی این route کنه و بعد gateway بقیه وی پی اس هارو ایپی میکروتیکتون بزارید
* قبل این کار ها باید vswitch مربوطه هم بسازید
همین...!
ویرایش توسط the_coder : January 31st, 2012 در ساعت 15:35
-
-
July 13th, 2012, 01:14
عضو جدید
-