-
February 15th, 2012, 12:56
سرور لازمم
سلام من یه سایت دانلود دارم و نیاز به وی پی اس دارم ولی میگن اگر رم 512 بزارم بیشتر از 10 یا 12 نفر ساپرت نمی کنه ( همزمان بخان دانلود کنن ) حالا نمی دونم باید چی کار کنم ؟ اگه میدونی کمک کن 2 تصمیم گرفتم یه سرور بخرم که سایت رو رو اون بیارم بالا و در کنارش وی پی اس هم بفروشم ! شما که اطلاعات داری بگو ببینم اصن تو این کار سود هم هست ؟ یا فقط ضرره ؟ ریسلری چه طوره ؟ کسی هست برا ریسلری ؟
-
تعداد تشکر ها از mamtytm به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 12:56
# ADS
-
February 15th, 2012, 13:00
عضو دائم
پاسخ : سرور لازمم
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:04

نوشته اصلی توسط
mamtytm
سلام من یه سایت دانلود دارم و نیاز به وی پی اس دارم ولی میگن اگر رم 512 بزارم بیشتر از 10 یا 12 نفر ساپرت نمی کنه ( همزمان بخان دانلود کنن ) حالا نمی دونم باید چی کار کنم ؟ اگه میدونی کمک کن 2 تصمیم گرفتم یه سرور بخرم که سایت رو رو اون بیارم بالا و در کنارش وی پی اس هم بفروشم ! شما که اطلاعات داری بگو ببینم اصن تو این کار سود هم هست ؟ یا فقط ضرره ؟ ریسلری چه طوره ؟ کسی هست برا ریسلری ؟
همه این موارد بستگی داره که شما چه قدر میخواین هزینه کنین به صورت ماهانه !
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:09

نوشته اصلی توسط
smartieuser
همه این موارد بستگی داره که شما چه قدر میخواین هزینه کنین به صورت ماهانه !
والا خرج که هرچی کمتر بهتر !! ولی خب اگه هزینه معقول باشه و سود داشته که پول برگرده مشکلی نیس
-
-
February 15th, 2012, 13:10
والا خرج که هرچی کمتر بهتر !! ولی خب اگه هزینه معقول باشه و سود داشته که پول برگرده مشکلی نیس
من خبر ندارم که شما چه قدر سود میکنین آخه.
مثلا ماهانه بیشتر از 150،000 تومان میتونین هزینه کنید یا کمتر ؟
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:19
عضو انجمن
دوست من در مورد فروش سرویس اطلاعات کافی داشته باشید!
قبل از آن بهتر است برای اطمینان از برگشت سرمایه به صورت نماینگی کار کنید تا از نحوه کار و دریافت سرویس و هزینه های مربوطه اطلاع پیدا کنید!
در صورت نیاز به سرور مجازی به صورت نمایندگی پ.خ بدید تا لیست قیمتها نمایندگی را خدمتتان ارسال کنم!
موفق باشید!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:21
عضو انجمن
دوست عزیز، شما اصلا چیزی از مدیریت انواع سرورها و سیستم ها و سیستم عامل ها میدونی که میخوای سرور مجازی بفروشی ؟
توصیه برادرانه من رو جدی بگیرید و سراغ این کار یا هر کاری که توی اون تخصصی ندارید، نروید.
اگر رم 512 جوابگوی شما نیست، خب سرور رو با رم بیشتری بگیر تا کارت راه بیافته!
چرا به این بهانه، میخوای سراغ کار دیگه ای بری که مجبوراً از هدف اصلی خودت دور بشی ؟
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:24
عضو انجمن
سلام .
اگر منظورتون هاست دانلود هست ما هاست دانلود می دیم .
در صورت نیاز با آی دیم تما بگیرین
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
-
تعداد تشکر ها از okey به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:32
عضو انجمن
اگر سرور مجازی بخواید در خدمتیم
فقط اگر میخواید بگید چند گیگ رم
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012, 13:51

نوشته اصلی توسط
smartieuser
من خبر ندارم که شما چه قدر سود میکنین آخه.
مثلا ماهانه بیشتر از 150،000 تومان میتونین هزینه کنید یا کمتر ؟
اره یه چیزیتو این میایه ها می تونم هزینه کنم
فقط می ترسم 
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوست من در مورد فروش سرویس اطلاعات کافی داشته باشید!
قبل از آن بهتر است برای اطمینان از برگشت سرمایه به صورت نماینگی کار کنید تا از نحوه کار و دریافت سرویس و هزینه های مربوطه اطلاع پیدا کنید!
در صورت نیاز به سرور مجازی به صورت نمایندگی پ.خ بدید تا لیست قیمتها نمایندگی را خدمتتان ارسال کنم!
موفق باشید!
اطلاعاتم بد نیس حالا شما قیمت ریسلری رو بده !
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

نوشته اصلی توسط
RezaFH
دوست عزیز، شما اصلا چیزی از مدیریت انواع سرورها و سیستم ها و سیستم عامل ها میدونی که میخوای سرور مجازی بفروشی ؟
توصیه برادرانه من رو جدی بگیرید و سراغ این کار یا هر کاری که توی اون تخصصی ندارید، نروید.
اگر رم 512 جوابگوی شما نیست، خب سرور رو با رم بیشتری بگیر تا کارت راه بیافته!
چرا به این بهانه، میخوای سراغ کار دیگه ای بری که مجبوراً از هدف اصلی خودت دور بشی ؟
اره می دونم من الان مدتی هست که میخام این کار رو شروع کنم و ای که می بینی میگم وی پی اس جواب نمیده ربطی به این نداره فقط تداخل داره !!!!
-