سلام
گفتم اینجا بدم اگر جای مناسبی پیدا شد براش که مدیرها خودشون جا به جا کنند
دوستان من یه سوالی یه مدته ذهنمو مشغول کرده بود که گفتم بیام سوالمو اینجا مطرح کنم شاید به جواب سوالم برسم.
میخوام بدونم پلیس فتا همونجور که به حقوق خریدار رسیدگی میکنه به حقوق سرویس دهنده هم رسیدگی میکنه؟
به عنوان مثال
بیشتر شما در اینجا سرور اختصاصی ، سرور مجازی و هاستینگ و ... ارائه میدید
خوب فکر کنید یه مشتری دارید که ازتون خرید میکنه.حالا این مشتری از شما انتظار ارائه ساپورت و سرویس خوب رو داره
شما به هر نحوی هست سعی میکنید مشتری رو راضی نگه دارید.
این تا اینجای مسئله
حالا اینو همه میدونیم که مدیریت سرور مجازی و اختصاصی به نوعی با استفاده کننده هستش و اگر مشکلی از سمت سروی دهنده باشه که خوب ما باید حلش کنیم و اگر خراب کاری از سمت مشتری باشه خوب یا باید خودش درست کنه و یا با پرداخت هزینه سرویس دهنده درست کنه
حالا فکر کنید اینجا مشتری بیاد بگه وظیفه شماست و شما هم بگین نیست
از این به بعد مشتری با اسم پلیس فتا بیاد جلو و بخواد شما رو تهدید کنید و به قول خودش حق و حقوقش رو بگیره
به نظر شما پلیس فتا با اینگونه مسائل برخورد میکنه؟همونجور که همیشه سعی میکنه حق مشتری رو بگیره به فروشنده هم حق رو میده؟
روال کار به چه صورت هستش؟ یعنی بعد مراجعه مشتری به فتا اقدامات بعدی چطوری هستش؟
حالا برعکسش کنید اگر سرویس دهنده بخواهد از مشتری شکایت کنه چطور؟روال کار به چه صورته؟
خلاصه فکر کنم باید یه حق و حقوقی برای ما سرویس دهنده ها باشه چون ممکنه با این پلیس فتا مشتری ها بخوان از این موضوع به نفع خودشون استفاده کنند
دوستان هر کی اطلاعاتی داره خوشحال میشم بیان کنه چون مطمئنا این موضوع ممکنه یک بار تو ذهن همتون خطور کرده باشه