تبلیغات در سایت 2000 کشور ماهانه فقط 15 هزار تومان تبلیغات 468 در 60 تا 8 تبلیغ پذیرفته میشه.
این سایت اصلی ورد ست مجموعه ی جهانی Worldset
این هم انجمن سایت WorldSet | ورد ست | مجموعه ی جهانی
تبلیغات در سایت 2000 کشور ماهانه فقط 15 هزار تومان تبلیغات 468 در 60 تا 8 تبلیغ پذیرفته میشه.
این سایت اصلی ورد ست مجموعه ی جهانی Worldset
این هم انجمن سایت WorldSet | ورد ست | مجموعه ی جهانی
فکر کنم منظورتون تبلیغات در 2000 سایت کشور بوده ، نه سایت 2000 کشور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه منظور سایت رتبه ی 2000 کشور هستش رتبه ی الکسا
Worldset.net Site Info
اوکی ، پس یه -ام جا افتاده بوده. داشتم به سوادم شک میکردم.
موفق باشید.
دوست عزیز جسارت نباشه
اما من این چند هفته اخیر خیلی دنبال تبلیغات بودم و با سایت های زیادی صحبت کردم
در مورد سایت شما اگر قیاس کنم
اول از همه که سایت دارای محیط کاربر پسند و جذابی نیست!
دوم این که شما با چنین رتبه ای در الکسا باید قیمت زیر 10هزار تومان در شورع کار بگیرید
و آخرین نکته این که محدودیت نوع تبلیغ و عدم شفافیت مکان تبلیغات کار شما رو خراب کرده
اگر یکم روی کارتون دقت کنید من حاضرم برای شروع کارتون تبلیغ بدم
خیلی ممنون دوست من این قالب در حال حاضر در دست ساخت هستش و من به شما پیشنهاد میکنم به انجمن هم حتما یه سر بزنید بنده خودم در جریان هستم و این قالب نا تموم رو تا 10 تا 20 روز دیگه کاملش میکنم و تموم میشه
در ضمن به شما پیشنهاد میشه در انجمن که تا 100 و 120 30 نفر آنلاین داره گاهی اوقات ولی همیشه 30 40 نفر رو داره تبلیغات کنید آدرس انجمن
WorldSet | ورد ست | مجموعه ی جهانی
دوستان در سایت رتبه 160 ایران چقدر می ارزه ؟
کم کم باید به نظر بنده بین 300 تا 600 تومان برای ماهانه بگیرید
بستگی به سایتش داره.. این روزا دیگه دنیال رتبه الکسا برای تبلیغات نباش..با چهار تا سایت رنک دهی و چند تا شگرد یک سایت بی بازدید رو رتبه جهانی و تک میکنند و کاسبی میکنند!! بدون اینکه هیچ بازدهی داشته باشه.. سایتها رو خوب ببین و جستجو کن ببین کی واقعا کاربر داره و سایت کی آپدیت هست!! مثلا سایتهای موزیک بزرگ همش دارند دامین عوض میکنند و رتبه الکسا معنی نداره براشون اما کاربراشون سر به فلک هستند!! پس معیار رو الکسا نزار..
بله قبول دارم حرف دلتای عزیز رو بستگی به میزان به این داره که واقعا اون سایت بازدید داره یا خیر به این هم بستگی داره که چند وقت هستش که سایت فعالیت میکنه ولی این رو قبول ندارم که رتبه ی الکسا کشک هستش چون حتی سایت هایی که میخوان با تقلب رتبه بگیرن شناسایی میشن و حتما باید ترافیک داشته باشه وب سایت.ولی باید یک آنالیزر خوب باشید برای مثال نباید به تنهایی به رتبه نگاه کنید به تعداد لینک بک ها و میزان رشد سایت و تمام فاکتور ها دقت کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)