سلام
نمیدونم حرف های من چقدر درست هستش ، ولی نظر شخصی من اینه
ببنید دوستان عزیز آفر دادن باید تا حدودی باید فکر پشتش باشه ، نه باید هرکسی با هرقیمت یا هرچیزی که خواست همین جوری درسته تحویلش بدید با هرشرایطی که اون پیشنهاد میده کوتاه بیایم درسته هزینه ها بالاست ولی امروز داشتم یکسری تاپیک های درخواست رو می خونندم واقعا با مسائل تاسف باری برخورد کردم
نمونه :
سرور با رم 512 می خوام پینگ خوب ، پشتیبانیشم خوب باشه ها ماهی هم 16 تومن بیشتر نمیتونم بدم گفته باشم
-------------------
سرور با رم 1 گیگ می خوام ، 20 تومن ماهی نرم افزار فلان فلان فلان می خوام
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند ، به نظر من به جای اینکه افر های بی حد و مرز بدیم بیایم قانعش کنیم کهبا بودجه ای که اگه پایین تره یا بودجه رو ببره بالاتر یا انتظار بیاره پایین تر
من نمیگم همه تو یه قیمت بدیم ولی آفر عجیب هم ارائه ندیم که طرف یه فکر دیگه بکنه
میدونم همتون با این موارد برخورد کردید، میدونم خیلی جاها کوتاه باید اومد ، میدونم بحث بازار های فروش هستش اما همیشه حق با مشتری نیست ، باید برای کار خودمون ارزش قائل باشیم همه شما عزیزان افراد تحصیل کرده و قابل احترامی هستید و دارید به نحوی چرخ این مملکت رو تو انتقال اطلاعات میچرخونید و اگه شما عزیزان نبودید مطمن خیلی از این پیشرفت ها ، سایت ها و... کلی اتفاقات دیگه نمیافتاد پس روا نیست منتی از سمت سفارش دهنده باشه که از شما خرید داره می کنه .
توهین به خریداران نشه واقعا همه رو نمیگم بعضی افرادی رو میگم که نمیدونند تو چه جایگاهی با چه افراد بزرگی صحبت می کنند افرادی که شاید از بزرگی خود آگاه نباشند