-
January 31st, 2012, 20:18
عضو انجمن
نیاز به کمک در php
من می خواستم یه کسی به من کمک کنه چن من با دوستام مشورت کردم و اونا گفتم کل این برنامه ای که می خوای با PHP بنویسی حدود 20 سطر می شه ولی هر کدوم از دوستام مشغول کار خودشون بودند و نتونستند به من کمک کنند
شاید این هایی که می گم طولانی باشه ولی در کل پروسه اش ساده است
من یه کد یا به قول خودمون یه اسکریپت PHP می خوام که این کار ها رو بکنه
فرض کنید اسکریپت در سایت xxxxxx.com می خواد پیاده بشه
و یه سایت دیگه ای وجود داره که نامش yyyyyyyy.com هست که در این سایت می شه Sign Up کرد یا به قول خودمون ثبت نام
این اسکریپتی که می گم می خوام اینطوری عمل کنه که وقتی این اسکریپت اجرا می شه 2 تا کادر U و P و ِdisable at بیاد که در این قسمت تاریخ انقضا همون اکانت ثبت نام مشخص بشه
و یه دکمه Sign UP باشه خوب شما می گید اینا رو می تونی با کمی جست و جو پیدا کنی ولی من می خوام وقتی نویسنده که در سایت xxxxxxx.com فیلد یوزر و پسورد و تاریخ انقضا رو وارد می کنه و دکمه ی ثبت نام رو می زنه همه این ها بره و روی سایت yyyyyyyy.com اعمال بشه و در واقع از طریق سایت xxxxxxxx.com توی سایت yyyyyyyyy.com ثبت نام کنه البته توی اخر اگه ثبت نام موفقیت امیز بود بنویسه مثلا "ثبت نام به پایان رسید" و اگر نه بنویسه مثلا"دوباره امتحان کنید" و یه فایل خروجی شامل U و P توی هاست ذخیره بکنه
خیلی ممنون می شم اگه یه بنده خدایی به این حقیر کمک کنه
با تشکر
ویرایش توسط hpnn.wm : January 31st, 2012 در ساعت 20:45
-
-
January 31st, 2012 20:18
# ADS
-
January 31st, 2012, 21:58
عضو دائم
پاسخ : نیاز به کمک در php
باید با curl بنویسید و یا در ساده ترین حالت با iframe
اگر سایت دوم کد امنیتی روی فرم داشته باشه کارتون خیلی سخت میشه
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012, 00:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
من می خواستم یه کسی به من کمک کنه چن من با دوستام مشورت کردم و اونا گفتم کل این برنامه ای که می خوای با PHP بنویسی حدود 20 سطر می شه ولی هر کدوم از دوستام مشغول کار خودشون بودند و نتونستند به من کمک کنند
شاید این هایی که می گم طولانی باشه ولی در کل پروسه اش ساده است
من یه کد یا به قول خودمون یه اسکریپت PHP می خوام که این کار ها رو بکنه
فرض کنید اسکریپت در سایت xxxxxx.com می خواد پیاده بشه
و یه سایت دیگه ای وجود داره که نامش yyyyyyyy.com هست که در این سایت می شه Sign Up کرد یا به قول خودمون ثبت نام
این اسکریپتی که می گم می خوام اینطوری عمل کنه که وقتی این اسکریپت اجرا می شه 2 تا کادر U و P و ِdisable at بیاد که در این قسمت تاریخ انقضا همون اکانت ثبت نام مشخص بشه
و یه دکمه Sign UP باشه خوب شما می گید اینا رو می تونی با کمی جست و جو پیدا کنی ولی من می خوام وقتی نویسنده که در سایت xxxxxxx.com فیلد یوزر و پسورد و تاریخ انقضا رو وارد می کنه و دکمه ی ثبت نام رو می زنه همه این ها بره و روی سایت yyyyyyyy.com اعمال بشه و در واقع از طریق سایت xxxxxxxx.com توی سایت yyyyyyyyy.com ثبت نام کنه البته توی اخر اگه ثبت نام موفقیت امیز بود بنویسه مثلا "ثبت نام به پایان رسید" و اگر نه بنویسه مثلا"دوباره امتحان کنید" و یه فایل خروجی شامل U و P توی هاست ذخیره بکنه
خیلی ممنون می شم اگه یه بنده خدایی به این حقیر کمک کنه
با تشکر
با CURL بنویسید یا با برنامه نویسی سوکت. یک نمونه برنامه که مشابه سناریوی شما رو اجرا می کنه رو هم ببینید بد نیست : Sending POST form data with php CURL
-
-
February 1st, 2012, 00:24
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Rezash
باید با curl بنویسید و یا در ساده ترین حالت با iframe
اگر سایت دوم کد امنیتی روی فرم داشته باشه کارتون خیلی سخت میشه
ببینید تقریبا می تونم بگم که چیزایی رو فهمیدم ولی ایده ای برای پیاده سازی این ندارم
و یه چیز دیگه این صفحه ای که می گم بر اساس Html ساخته شده و یه صفحه سفید هست که
فقط 3 تا فیلد U و P و Disable at داره و یک دکمه create داره
اگه اقایون لطف کنند یه اسکریپت یا کدی در اختیار من بذارند که من یه امتحانی بکنم ممنون می شم
-
-
February 1st, 2012, 14:28
کد PHP:
$post_array = array('username'=>'EMAD','Password'=>'6fqf84wff8w4f','field'=>'example');
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://example.com/handler.php' );
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_array);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$response = curl_exec($ch );
curl_close($ch );
echo $response; .
ببینید Action فرم مقصد به کجا هست . به هر جا هست همون آدرس رو در این خط جایگزین کنید
کد PHP:
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://example.com/handler.php' );
این هم مقادیر ارسالی
کد PHP:
$post_array = array('username'=>'EMAD','Password'=>'6fqf84wff8w4f','field'=>'example');
که میتونید تغییرش بدید
-
تعداد تشکر ها از MihanTech به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2012, 18:27
عضو انجمن
-