سلام من یک سرور گرفتم که یک مشکل داره
داخل سرور من دو هارد است یکی 10 گیگ و دیگری 90 گیگ من iis رو که نصب کنم چطوری لینک فایلهای این دو هارد رو روی سایتم برای دانلود قرار بدم؟
سلام من یک سرور گرفتم که یک مشکل داره
داخل سرور من دو هارد است یکی 10 گیگ و دیگری 90 گیگ من iis رو که نصب کنم چطوری لینک فایلهای این دو هارد رو روی سایتم برای دانلود قرار بدم؟
iis نصب نکن
تو درایو 90 گیگ وب سرور نصب کن
اون ۱۰ گیگ هم خالی باشه
وب سرور؟
میشه راهنمایی کنید چطوری؟
بعد میشه لینک فایلهای روی سرورم رو برای د انلود بزارم رو سایتم؟
نرم افزار های مثل wamp , zampp , esay php به شما کمک می کنن تا یه هاست روی سرور ویندوز یا کامپیوتر شخصی داشته باشد
مثل iis میمونه اما قوی تر
رو ویندوز کدوم رو سفارش می کنید؟
wamp
تو انجمن آموزش کار کردن وconfig امن کردن و همه چی در بارش هست
ویندوز من iis رو پیشنهاد میکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
هیچ وقت هیچ وقت iis رو با وب سرور های دیگه مقایسه نکنید برای دانلود
یکی کیفیت براش مهمه یکی میخواد حداکثر استفاده رو از ببره از یه وی پی اس! هر وب سروری توی حیطه کاری خودش قوی هست!
پیشنهاد به استارتر، هیچ وقت فکر اینکه فایل هاتون رو توی یه پارتیشن بزارید رو نکنید ما این کار رو کردیم از بین رفت! همون درایوی که فضای بیشتری رو داره روش وب سرور IIS رو نصب کنید بهتره IIS 7 هم بهتون پیشنهاد میدم.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من که هرچی نصب می کنم کم میاره حتی iis
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)