-
January 25th, 2012, 15:32
بهمنی: ارز؛ 48 ساعته تکنرخی میشود
رئیس کل بانک مرکزی گفت: تا 48 ساعت آینده ارز تک نرخی می شود و به هر میزان برای مصارف مختلف در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر بهمنی با تاکید بر اینکه ارز برای مسافران ، دانشجویان و بیماران با یک نرخ مناسب عرضه می شود افزود: با این تصمیم دیگر نیازی نیست افراد ارز را با نرخ بالا در بازار ارز تهیه کنند مگر آنکه بخواهند ارز را ذخیره کنند و دولت برای ذخیره کردن ارز نمی دهد.
وی تصریح کرد: برای کالاهای مورد نیاز کشور هر میزان ارز لازم باشد در اختیار وارد کنندگان و تولید کنندگان قرار می گیرد.
وی درباره سکه نیز گفت: تا رسیدن بازار به تعادل ، هر میزان سکه مورد نیاز هموطنان باشد به گونه ای که خریداران ضرر نکنند و سکه به قیمت واقعی برسد با سازوکارهای پیش بینی شده به متقاضیان واگذار می شود وهنگام رسیدن به تعادل نیز تحویل سکه به روز خواهد شد .
بهمنی درباره ارز مسافرتی برای مسافران نوروزی هم گفت: هیچ مشکلی برای تأمین ارز مسافران در ایام نوروز نخواهیم داشت و ارز مسافرتی باید به قیمت پایین تری برسد.
منبع
-
تعداد تشکر ها ازtehvps به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012 15:32
# ADS
-
January 25th, 2012, 15:36
پاسخ : بهمنی: ارز؛ 48 ساعته تکنرخی میشود
با دروود
به گمان من هنوز هم نمی توانند با نرخ غیر رسمی کاری بکنند!هرچند افزایش سود سپرده های بنکی امروز تایید شده و تا 21 درصد امکان افزایش سدو برای بانک ها میسر شه است اما باز هم هستند کسانی که نمی توانند دلارهایشان را از مسیرهای رسمی تهیه کنند و به ناچار یباز هم بازار غیر رسمی بهای بالایی را دارد
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 15:38

نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
به گمان من هنوز هم نمی توانند با نرخ غیر رسمی کاری بکنند!هرچند افزایش سود سپرده های بنکی امروز تایید شده و تا 21 درصد امکان افزایش سدو برای بانک ها میسر شه است اما باز هم هستند کسانی که نمی توانند دلارهایشان را از مسیرهای رسمی تهیه کنند و به ناچار یباز هم بازار غیر رسمی بهای بالایی را دارد
بله حرف شما درسته ولی به احتمال زیاد در چند روز آینده شاهد کاهش قیمت دلار باشیم، با توجه به این که امروز قیمت سکه سقوط آزاد داشت و حدود 80000 تومان پایین اومد
-
تعداد تشکر ها از tehvps به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 15:40
با دروود
بله درسته کاهشی در بها خواهیم دید اما نه به آن اندازه که مورد چشم داشت ایشان باشد!شاید در 2 هفته آینده با تمام تلاش دولتمردان بها در حدود 1800 نگاهداشته شود(بهای بازار های غیر رسمی)
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
-
January 25th, 2012, 15:43
عضو انجمن
سکه 120 هزار تومن پایین اومد، البته طبق گفته وزیر محترم اون قیمت، اصلا وجود نداشت که بخواد بیاد پایین! افراد سودجو و دلال ها کشیده بودن بالا...!
البته یک ربع بعد از تموم شدن مصاحبه زنده با وزیر در اخبار ساعت 2 قیمت دلار بازار اومد پایین...
10 دقیقه پیش، ساعت 15:30 دقیقه، دوباره قیمت ها تغییر کرد و در حال حاضر 2000 تومن قیمت گذاری شده...
مرجع رسمی من این سایته: http://eranico.com/fa/currency/20/1/...1/default.aspx
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
January 25th, 2012, 15:59
عضو انجمن
الان قیمت داده 2000 درسته یا بالاتره ؟
ویرایش توسط behrooz_iri : January 25th, 2012 در ساعت 16:02
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
January 25th, 2012, 16:04
قیمت سکه که رسیده به 800 تومن (برای خرید)
دلار هم میگن تو چند ساعت از خرید 2000 با کلی چونه 1900 میخرن و خرید ظاهرا همین امروز میره زیر 1900
-
-
January 25th, 2012, 16:04
عضو انجمن
ارز |
خريد |
فروش |
دلار آمريکا |
1900 |
2100 |
تفاوت ارزش خرید دلار با فروش خیلی زیاد شده . مثل این که دلار قراره بیاد پایین تر و همه دارن دلار هاشون رو ریال میکنند .
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 16:10
عضو انجمن
ما که از خدامونه بیاد پایین من از همین الان نذر کردم اگه شد 1400 خودم به شخصه 300 هزار تومان در راه خدا بدم هر چند که 2-3 میلیون هم ضرر میکنم ولی مهم نیست بابا مردیم از گرونی
ویرایش توسط behrooz_iri : January 25th, 2012 در ساعت 16:18
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها ازbehrooz_iri به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2012, 16:13
عضو انجمن
من که معتقدم این کارها از حوزه اختیارات ما خارجه... هر اتفاقی افتاد شما باید به همون ساز برقصید!
زیاد توجه نکنید و کار خودتون رو بکنید. هر چی شد باید باهاش بسازیم. مگه غیر از اینه؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید