-
January 26th, 2012, 19:45
ایجاد ویدئو بدون تصویر
سلام دوستان
یک فایل ویدئویی را میخوام از صداش جدا کنم !
هیچ صراط مستقمی تا حالا نتونستم پیدا کنم 
نرم افزاری چیزی دوستان سراغ دارند ؟؟
اگر سایتی سراغ دارید که این کار را انلاین انجام میدهد معرفی کنید 
.....
تاکید میکنم که من تصویر فیلم را جدا لازم دارم نه صدای اون رو , صدا رو لازم ندارم .
ممنون
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
دوستان پیدا نکردن همچین نرم افزار/سایتی رو ؟
8->
تجربه ، اسمی که آدم ها روی شکست هایشان میگذارند .
-
-
January 26th, 2012 19:45
# ADS
-
January 27th, 2012, 01:30
پاسخ : ایجاد ویدئو بدون تصویر
تجربه ، اسمی که آدم ها روی شکست هایشان میگذارند .
-
-
January 27th, 2012, 01:32
عضو انجمن
باسلام
اگر تصویر برای شما مهم میباشد با نرم افزار windows movie maker فیلم مذکور را باز کنید و در بخش صدا ، صدای فیلم را در حالت mute قرار داده و Project را تبدیل به فرمت دلخواه خود کنید
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2012, 01:50

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
اگر تصویر برای شما مهم میباشد با نرم افزار windows movie maker فیلم مذکور را باز کنید و در بخش صدا ، صدای فیلم را در حالت mute قرار داده و Project را تبدیل به فرمت دلخواه خود کنید
موفق باشید
خوب اینطوری حجم فایل به هیچ وجه کم نشده و احتمالا چون در مرحله بعدی قرار هست صداگذاری بشه روی فیلم هم کیفت رکورد صدا روی فیلم پایین میاد و جدا از مشکلاتی همچون اختلاف فراکانسی و نویزی که میافته و بایت های اشغالی مربوط به صدای قبلی ، هم حجم فایل بالا میره ...
من استفاده از نرم افزار فوق حرفه ایadobe premiere رو به شما توصیه می کنم دوست عزیز ، توسط این برنامه شما قادرید صدا رو به طور کامل از ویدیو جدا کنید و همچنین می تونید کلیه فراکانس های بالا و پایین و زیر و بم صدا رو تفکیک و ویرایش کنید.
این یکی از نرم افزارهایی هست که کلیه مونتاژ کاران حرفه ای ویدیو کلیپ های موزیک ، آتلیه ها و صداوسیما از اون استفاده می کنند !
-
تعداد تشکر ها از Tapco به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2012, 05:43
-