-
November 2nd, 2012, 22:34
عضو انجمن
آپديت قيمت صورتحساب های صادر شده whmcs
وقتی قيمت سرويسا عوض ميشه ميتونيم با ماژول bulk price updater فی صورتحساب هايی كه دراينده صادر خواهند شد رو بروز كرد
حالا در نظر بگيريد يك صورتحساب تمديد برای مشتری چند روز يا ماه قبل صادر شده واون بعد از تغيير قيمت ها تو اين مدت مياد اونو تمديد كنه با پرداخت اما نرخ اون صورتحسابش قديميه
شما قيمت دامنت يك چهارم الان بوده پارسال؛حالا مشتري اومده صورتحسابی كه سال پيش واسش ارسال شده روپرداخت میكنه
ميدونيد كه چه بدشانسيه
برای حل اين مورد بايد چکرد؟
دبليو اچ ام سی اس فكری واسش كرده ؟ من چيزی پيدانكردم
-
-
November 2nd, 2012 22:34
# ADS
-
November 3rd, 2012, 09:05
عضو انجمن
پاسخ : آپديت قيمت صورتحساب های صادر شده whmcs
باید از whmcs بپرسم صبر کنید الان میپرسم میام :دی
-
-
November 3rd, 2012, 10:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
om!d-D
وقتی قيمت سرويسا عوض ميشه ميتونيم با ماژول bulk price updater فی صورتحساب هايی كه دراينده صادر خواهند شد رو بروز كرد
حالا در نظر بگيريد يك صورتحساب تمديد برای مشتری چند روز يا ماه قبل صادر شده واون بعد از تغيير قيمت ها تو اين مدت مياد اونو تمديد كنه با پرداخت اما نرخ اون صورتحسابش قديميه
شما قيمت دامنت يك چهارم الان بوده پارسال؛حالا مشتري اومده صورتحسابی كه سال پيش واسش ارسال شده روپرداخت میكنه
ميدونيد كه چه بدشانسيه
برای حل اين مورد بايد چکرد؟
دبليو اچ ام سی اس فكری واسش كرده ؟ من چيزی پيدانكردم
تا جایی که میدونم همین امکان بصورت دیفالت داره یعنی فاکتورهای که صادر شده نمیشه کاریش کرد( و ار سری بعدکه مجدد سررسید میشه با قیمت جدیدی میشه ) مگراینکه بری اونها دستی ادیت کنی که باز فرقی نمکنه فاکتور وقتی صادر شده ایمیلش برای مشتری رفته
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 3rd, 2012, 10:13
عضو انجمن
صورتحسابی که صادر شده است را فقط دستی می توان به روز کرد
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
November 3rd, 2012, 10:14
عضو انجمن
این مشکل رو من هم دارم
فکر کنم 100 درصد یک ماژولی یا امکانی داشته باشن برای اینکار
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
November 3rd, 2012, 10:52
عضو انجمن
درود
تا الان که فقط قیمت را bulk price updater برای ماه بعد تغییر میدادیم.
این مورد هم بنده ماژولی ندیدم .وتا الان کسانی که با نرخ قدیمی پرداخت میکردند واسشون دوباره فاکتور میزدیم یا ضرر میدادیم تا ماه بعد و یا دستی ادیت میکردیم قبل پرداخت که کلی داستان دارند هر کدوم.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2012, 10:57
عضو دائم
باید دستی آپدیت شود , چون فاکتور صادر شده است و به کاربر ایمیل شده
bulk price updater همه نوع سرویسی را آپدیت میکند , حتی سرویس هایی که فاکتور برای آن ایجاد شده با این تفاوت که فاکتور صادر شده را تغییر نمیدهد ولی برای دوره بعدی سرویس؛ قیمت جدید را اعمال میکند
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها ازهاست 97 به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2012, 15:33
عضو انجمن
خب بله منم گفتم اين معزل رو زودتر راهی برش پيداشه
دامنه یاروتمديد كرده 12 تومان
الان چي ميگيم بهش؟ البته مشتريامون ادمای عاقلی بودند و درك كردند موضوع رو الباقی پزاخت كردند خيلياشون
حالا ما اومديم يه بندیو به قوانیمون اضافه كرديم كه فاكتورها بايد با قيمت جديد پرداخت شه به جز فاكتوری كه يك روز قبل ايمیل شده باشه
بد نبود جواب داد و مشتری موظف هست بده
منتها همون هم جلوه خوبی نداره واسه کاربران؛گفتم ببينم ماژول چيزی واسش داده این کمپانی يا نه
-
-
November 3rd, 2012, 15:46
عضو انجمن
درود
تنها راهش دستی به روز کردن صورتحساب ها هستش
با استفاده از لینک زیر می تونید صورتحساب ها رو ببینید که با استفاده از ***** صورتحساب های پرداخت نشده رو محدود کنید و دستی تغییر بدین
http://your link.com/whmcs/admin/orders.php
به جای اطلاعات مثالی اطلاعات whmcs خودتون رو بگذارید
موفق باشید
-
-
November 3rd, 2012, 21:40
عضو انجمن
با سلام
براي دوستاني كه فاكتورهاي اينچنيني در سيستم زياد دارن اين گزينه فعال كنند تا مشتري بعد از گذشت زماني تعيين شده امكان پرداخت اون سرويس نداشته باشند:
وارد صفحه تنظيمات اصلي بشيد
سربرگ "سفارش"
اولين گزينه مربوط به پذيرش سفارش هست (اين گزينه اگر 0 باشه نامحدود سفارش قابل پرداخت خواهد بود، اگر نه مثلا 15 وارد كنيد بعد از 15 روز از گذشت تاريخ ايجاد فاكتور ديگه امكان پرداخت فاكتور ميسر نيست و به نوعي ميشه گفت سفارش لغو شده در اومده)
موفق باشيد
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-