دوستان توجه کنند از این به بعد به هیچ وجه با IP ایران وارد کنترل پنل اصلی WHM نشوید و حتی با آدرس IP ایران از هیچ شرکتی اقدام به خرید لایسنس مربوط به cPanel را نکنید. حتی یکبار هم با IP ایران به کنترل پنل این سایت ها وارد نشوید، حتی یکبار!!
ارادتمند
دوستان توجه کنند از این به بعد به هیچ وجه با IP ایران وارد کنترل پنل اصلی WHM نشوید و حتی با آدرس IP ایران از هیچ شرکتی اقدام به خرید لایسنس مربوط به cPanel را نکنید. حتی یکبار هم با IP ایران به کنترل پنل این سایت ها وارد نشوید، حتی یکبار!!
ارادتمند
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
تایید میشه؟
خیر!
البته اقدام به خرید لایسنس با آی پی ایران احتمالش هست
اما مورد اولی رو حداقل تا روز های آینده بعید میدونیم!
افتخارما، رضایت مشتری است!
تایید میشه دیگه یعنی چی!! حتما اتفاق افتاده که دارم میگم دیگه!! 110$ لایسنس ام همش پرید!!
افتخارما، رضایت مشتری است!
دیگه از ما گفتن بود!! وظیفه اطلاع رسانی بود که اشتباه کردم انجام دادم!! (در جریان قوانین جدید و سختگیرانه که هستید، بعید نیست همین قوانین یقه شما ها رو هم بگیره سر مسائل مختلف)
خوب چرا تا الان کسی دیگه گزارشش رو نداده و فقط مال شما بوده؟
پ.ن : الانه که کاربرای تازه کار تازه عضو شده بیان و تایید کنند![]()
سلام
یکی از بدی های ما ایرانیا این هست که وقتی تاپیکی دیدیم احساس مسئولیت میکنیم که توش پست بدیم !!! ایشون اطلاع رسانی کردن و فکر نمی کنم با دقت توی این موضوع کسی ضرر کنه !
اگر اهل ریسک هستید کاربران شما چه گناهی کردند ؟!! مثل اینه که در ماشینت رو باز بذاری بعد یکی بهتون بگه ماشینت رو می***ن هاااا !! بعد شما بگی چرا ماشین های بقیه رو ن***یدن ؟!!![]()
به نظر من بهتره که جانب احتیاط رعایت بشه
می شه اینکار رو با ساخت یک ریسلر روی سرور انچام داد و بهش امکانات روت رو داد و از اون مدیریت کرد.
به هر حال بخواد چنین اتفاقی بیوفته فقط ضرر لایسنس نیست بدون سی پنل کل کاربران رو از دست می دیم...
تایید یا رد کردن یک سمت قضیست و جانب احتیاط رو رعایت کردن سمت دیگه ....
با این اوضاع دلار واقعا این مشکلات دیگه می تونه خسارت سنگینی بزنه...
یک چیزی برای من سوال شده اینکه ما با آیپی ایران وارد روت سرور بشیم چه ربطی به تحریم داره ! سی پنل به صورت کامل روی سرور نصب میشه فکر نمیکنم سی پنل بتونه ببینه چه آیپی هایی روی روت بوده
در صورتی که شما به مشکل بربرخورید و به اونها تیکت بزنید و مشخصات روت از شما دریافت کنه
که فکر کنم اولین کارشون چک کردن لاگ باشه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)