-
January 19th, 2012, 11:10
////مشکلات جدید نرخ ارز////
با سلام
متاسفانه وضعیت نرخ ارز به شدت ناجور شده به طوری که نرخ ارز اصلا معلوم نیست و الان هیچکس آمار سایت مثقال را هم قبول نداره و هر کسی با هر نرخی داره ارز ارائه می ده
همین الان نیاز به مقداری دلار داشتم نرخ هایی که دیدم از 1900 بود تا 2200 که واقعا فاجعه هست و هر چی گفتم که سایت مثقال زده 1820 طرف میگه اشتباه زده
حالا ما موندیم که چیکار باید کرد با این نرخ دلار که مطمئنا داره بالاتر هم خواهد رفت
توی بخش های انجمن که داشتم می گشتم دیدم یر از این که نرخ سرور ها بر اساس دلار شده الان قیمت های سرور های مجازی هم بر اساس دلار شده و حتی میزبانی و ثبت دامنه هم داره به صورت دلار در میاد و گریزی از این موضوع نیست که همگی نرخ ها را باید بر اساس نرخ دلار بزنیم و پول کشور خودمون را کنار بزاریم که واقعا تاسف بار هست
کسی می دونه چطور می شه ارز دولتی گرفت شرایط چجوری هست؟
-
تعداد تشکر ها ازnimapendar به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012 11:10
# ADS
-
January 19th, 2012, 11:24
پاسخ : ////مشکلات جدید نرخ ارز////
دوستانی که میخوان پرداخت کنن من تا 3 روز پیش با 1200 پرداخت میکردم الان برام 1400 طرف پرداخت میکنه..کسی پرداخت داره پیام خصوصی بده که طرف رو معرفی کنم...در ضمن طرف میگه اگه چک بانکی بفرسته دیتاسنتر 1400 حساب میشه که مثلا 10 روز تا 15 روز طول میکشه برسه دیتاسنتر...اگه هم میخواین درجا پرداخت کنه 1690 پرداخت میکنه...
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012, 11:37

نوشته اصلی توسط
nimapendar
کسی می دونه چطور می شه ارز دولتی گرفت شرایط چجوری هست؟
سالی یکبار برای هر نفر اون هم به صورت محدود می دن. فکر می کنم 2000 دلار.
برای این کار هم باید بلیط هواپیما و ویزای کشور مقصد رو داشته باشید. تا جایی که اطلاع دارم برای کشورهایی مثل عراق هم نمی دهند.
ساده تر بگم. از خیرش بگذری بهتره چون محدودیت های ذکر شده تنها محدودیت های موجود نیستند. شنیدم تازگیها دلار رو فقط تو فرودگاه می دن. دیگه تو بانک ها این کار انجام نمی شه. قبلا تو شهرهای مرزی بانک صادرات راحت دلار می داد.
-
تعداد تشکر ها از ARNE به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012, 11:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ARNE
برای این کار هم باید بلیط هواپیما و ویزای کشور مقصد رو داشته باشید. تا جایی که اطلاع دارم برای کشورهایی مثل عراق هم نمی دهند.
ساده تر بگم. از خیرش بگذری بهتره چون محدودیت های ذکر شده تنها محدودیت های موجود نیستند. شنیدم تازگیها دلار رو فقط تو فرودگاه می دن. دیگه تو بانک ها این کار انجام نمی شه. قبلا تو شهرهای مرزی بانک صادرات راحت دلار می داد.
سلام
دلار دولتی نمیشه تهیه کرد ! دلاری که شما میگید دلار بازار فرعی ( دلار مسافرتی ) هست که گرون تر از دلار دولتی هست و در هر سال برای یک نفر 1000 دلار می دهند . برای عراق هم میدهند اما 400 دلار .
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012, 11:43
عضو دائم
در صورت امکان مشخصات این شخص را پیام خصوصی کنید با تشکر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
January 19th, 2012, 11:56
عضو انجمن
من امروز بانک اقتصاد نوین بودم که همیشه یک نفر بیشتر در صف نبود.
بانک پر بود و همه میخواستن حساب ارزی افتتاح کنند و دنبال نرخ سود بودند. خلاصه برای واریز 500 تومن پول حسابی علاف شدیم!!!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
January 19th, 2012, 12:10
دروود
خوب دوست گرامی می شود بفرمایید این ارسال شما چه پیوندی با این جستار(Topic)داشت؟؟!من هم دیروز فردوسی دیدم خیلی آدم اونجاس و همه رو می گرفتن حتا من رو می خواستند بگیرند!!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
-
January 19th, 2012, 14:12

نوشته اصلی توسط
ARNE
این را می دونم دوست عزیز اما برای واردات و خرید کالا از کشور های خارجی هم یه دلاری را دولت در نطر گرفته می خوام ببینم اون چطوری هست
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوستانی که میخوان پرداخت کنن من تا 3 روز پیش با 1200 پرداخت میکردم الان برام 1400 طرف پرداخت میکنه..کسی پرداخت داره پیام خصوصی بده که طرف رو معرفی کنم...در ضمن طرف میگه اگه چک بانکی بفرسته دیتاسنتر 1400 حساب میشه که مثلا 10 روز تا 15 روز طول میکشه برسه دیتاسنتر...اگه هم میخواین درجا پرداخت کنه 1690 پرداخت میکنه...
مشخصات این فرد را برای من هم بفرستید
-
تعداد تشکر ها از nimapendar به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimapendar
این را می دونم دوست عزیز اما برای واردات و خرید کالا از کشور های خارجی هم یه دلاری را دولت در نطر گرفته می خوام ببینم اون چطوری هست
باید کارت بازرگانی داشته باشید !
-
-
January 19th, 2012, 14:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
باید کارت بازرگانی داشته باشید !
قیمت این دلار چگونه هست ؟!
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید