-
January 29th, 2012, 01:34
عضو جدید
نیاز به شخصی آشنا به API های DirectAdmin
با سلام
بنده میخوام یه پنل مدیریتی برای سایتم بسازم، با یه سری امکانات بیشتر، که مثلا پهنای باندم، یا فضای هاستمو تو مدیریت نشون بده دیگه لازم نباشه برا دیدن اونا وارد پنل دایرکت بشم، یا بتونم دامین ادد کنم، ایمیل هامو ببینم و ....، شخصی که آشنایی نسبتاً زیادی به API پنل DirectAdmin داره لطفا پست بذاره، هزینه ی آموزش رو هم به توافق میرسیم
علمی که سخت بدست آورده ای را آسان در اختیار دیگران قرار ده، آنوقت آرزوهای سختت را آسان بدست خواهی آورد
_______________________www.paayab.com_______________________
-
-
January 29th, 2012 01:34
# ADS
-
January 29th, 2012, 01:42
عضو دائم
پاسخ : نیاز به شخصی آشنا به API های DirectAdmin
اگر برنامه نویسی پنل سایت رو خودتون انجام می دید فکر نکنم نیازی به شخص دیگری داشته باشید ، کلاس های آماده و داکیومنت دایرکت ادمین به اندازه ی کافی برای یک برنامه نویس کافی هست
این ها رو ببینید به دردتون نمی خوره ؟
DirectAdmin Web Control API
https://github.com/arian/DirectAdminApi
PHP <=> DirectAdmin's API
-
-
January 29th, 2012, 01:52
عضو جدید
پاسخ : نیاز به شخصی آشنا به API های DirectAdmin
API ای که استفاده میکنه، مربوط میشه به امکانات نسخه ی پنل سرور، و میشه از همه ی امکاناتی که اینجا ذکر شده:
DirectAdmin Versions
به راحتی استفاده کرد، اگه پنل به روز باشه
و برای تعریف یک کران جاب، فقط کافیه CMD_API_SHOW_USER_DOMAINS رو جایگزین کنیم با مثلا CMD_API_CRON_JOBS
من متوجه نشدم دقیقا، اگه بخایم یه کران جاب تعریف کنیم، command رو که CMD_API_SHOW_USER_DOMAINS قرار دادیم، data رو چی باید قرار بدیم؟ تو سایت این توضیحات رو نوشته ولی متاسفانه من سر در نیاوردم:
کد:
CMD_API_CRON_JOBS
api for cronjobs.
No GET or POST returns the url list of cron jobs.
cronid=1 2 3 4 5 /command/to/run&cronid2=2 3 4 * * /command2/to/run
GET or POST
action=create
minute=cron value
hour=cron value
dayofmonth=cron value
month=cron value
dayofweek=cron value
command=/home/username/pathtorun
GET or POST
action=delete
select0=cron id #
(select1=cron id #)
(...)
علمی که سخت بدست آورده ای را آسان در اختیار دیگران قرار ده، آنوقت آرزوهای سختت را آسان بدست خواهی آورد
_______________________www.paayab.com_______________________
-