-
September 19th, 2011, 21:36
عضو جدید
چگونگی راه اندازی رادیو اینترنتی در کنترل پنل Kloxo
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده قصد دارم یک پورت رادیو اینترنتی در Kloxo راه اندازی کنم ، میشه دوستانی که اطلاع دارند در این مورد توضیحاتی بدند ، و اگر هزینه داره هزینشم ذکر کنن و نحوه نصب و ...
ضمناً بنده VPS لینوکس دارم و کنترل پنل Kloxo روش نصب شده و امکان استفاده از CPanel رو ندارم متاسفانه
( چون افزونه ای هست به نام whmsonic که این قابلیت رو به سی پنل اضافه میکنه ، گفتم ذکر کنم قادر به استفاده از سی پنل نیستم روی این سرور)
پیشاپیش با تشکر
-
-
September 19th, 2011 21:36
# ADS
-
September 19th, 2011, 22:57
پاسخ : چگونگی راه اندازی رادیو اینترنتی در کنترل پنل Kloxo

نوشته اصلی توسط
S@jj@d
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده قصد دارم یک پورت رادیو اینترنتی در Kloxo راه اندازی کنم ، میشه دوستانی که اطلاع دارند در این مورد توضیحاتی بدند ، و اگر هزینه داره هزینشم ذکر کنن و نحوه نصب و ...
ضمناً بنده VPS لینوکس دارم و کنترل پنل Kloxo روش نصب شده و امکان استفاده از CPanel رو ندارم متاسفانه
( چون افزونه ای هست به نام whmsonic که این قابلیت رو به سی پنل اضافه میکنه ، گفتم ذکر کنم قادر به استفاده از سی پنل نیستم روی این سرور)
پیشاپیش با تشکر
آموزش ساخت راديوي اينترنتي
-
تعداد تشکر ها از armintanha به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2011, 23:27
عضو جدید
ممنون بابت جواب ، ولی قبلاً توی نت جستجو کردم و به این مقاله هم رسیدم و مطالعه کردم و به نتیجه دلخواهی که میخوام نرسیدم و میخوام روی vps خودم این قابلیت رو داشته باشم ، روشی که لینک دادید در کامپیوتر شخصی کاربرد داره.
-
-
September 20th, 2011, 12:14
برای پخش mp3 های آماده می خواید؟
یا می خواید به صورت زنده صحبت کنید؟
در کل متد کار به چه صورت هست؟
-
تعداد تشکر ها از sasan_blue به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 00:33
عضو جدید
به صورت Live باشه ، که از کامپیوتر شخصی خودم Record کنه و توی آدرسی مثل این http://www.domain.ir/listen.rx پخش بشه
-
-
January 19th, 2012, 01:34
عضو جدید
دوست عزيز براي اينكار سرور مجازي هست اما بهترين آن هاستينگ مخصوص است.
اگر خواستي ما در خدمتيم.(پ.خ)
-