-
January 18th, 2012, 02:58
یه سایت بدین که بشه دامین ثبت کرد قیمتش خوب باشه پنل بده بشه منتقل کنیم تو پنل خودمون دامنه رو
یه سایت بدین که بشه دامین ثبت کرد قیمتش خوب باشه پنل بده بشه منتقل کنیم تو پنل خودمون دامنه رو
-
-
January 18th, 2012 02:58
# ADS
-
January 18th, 2012, 09:20
عضو انجمن
پاسخ : یه سایت بدین که بشه دامین ثبت کرد قیمتش خوب باشه پنل بده بشه منتقل کنیم تو پنل خودمون دامنه رو
باسلام،
دوست خوبم ، سامانه کاوشگر ایده این خدمات را دراختیارتون میزاره ، خوشحال میشیم تماس بگیرید
ویرایش توسط amirfateh : January 18th, 2012 در ساعت 09:23
-
-
January 18th, 2012, 13:52
پاسخ : یه سایت بدین که بشه دامین ثبت کرد قیمتش خوب باشه پنل بده بشه منتقل کنیم تو پنل خودمون دامنه رو
اقا این قیمت ها که فضایی که 
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
amirfateh
باسلام،
دوست خوبم ، سامانه کاوشگر ایده این خدمات را دراختیارتون میزاره ، خوشحال میشیم تماس بگیرید
قیمتهاتون فضایی هستن
-
-
January 18th, 2012, 14:32
عضو انجمن
-
-
January 18th, 2012, 14:36
عضو انجمن
-
-
January 18th, 2012, 14:40
میشه انتقال داد درجا به پنل خودم من رسلر کلاب دارم
-
-
January 18th, 2012, 14:49

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

نوشته اصلی توسط
damashi
????????????????????????? انتقال قفل نیست ؟ میشه لطفا توضیح بدین
-
-
January 18th, 2012, 14:54
عضو انجمن
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
January 18th, 2012, 14:58
عضو انجمن
اگه ریسلرکلاب دایرکت ای هست میشه انتقال داد
من نمیدونم ریسلرکلاب چیه!
-
-
January 18th, 2012, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
damashi
پس از پایان مدت زمانی که برای بازگشت وجه فرصت دارید ، می تونید دامنه رو انتقال بدید.
البته اگه تمایلی به استفاده از خدمات بازگشت وجه نداشته باشید فوراً دامنه شما رو انتقال میدیم
-