دوستان برای طراحی و ویرایش فایل های html و php و css نرم افزاری مناسب و کاربر پسند معرفی کنید
هر چند دانلود کردنش عمر نوح میخواد
دوستان برای طراحی و ویرایش فایل های html و php و css نرم افزاری مناسب و کاربر پسند معرفی کنید
هر چند دانلود کردنش عمر نوح میخواد
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام
3 ~ 4 سال پیش که HTML کار میکردم ، FrontPage استفاده میکردم و میکردند ! البته نرم افزار هایی همانند DreamWeaver بودند و هستند که امکانات بیشتری در اختیار شما می دهند . اما پیشنهاد میکنم اگر تازه کار هستید از همون فرانت پیج استفاده کنید !
البته مایکروسافت پروژه فرانت پیج رو در سال 2003 متوقف کرد ! و در ادامه ی اون پروژه ای رو به نام Expression web آغاز کرد که تقریبا میشه گفت محیط کاربری فرانت پیج هست با امکانات بیشتر و کدنویسی استاندارد .
Microsoft Office SharePoint Designer
فرونت پیچ رو خودم چند ساله استفاده می کنم و الان دنبال نرم افزار گرافیکی و امکانات بالا هستم
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
دریم ویور![]()
Dreamweaver
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
اگه دنبال يادگيری هستی نوت پد بهتره؛در مورد فرانت پيج؛نوت پد و دریم بايد بگم اكثرا با زبان فارسی مشكل داره؛نرم افزار جديد مايكروسافت يعنی mew
برای ويرایش كدينگ و wysiwyg
هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)