سلام
دوستان یه vps ویندوز با رموت دسکتاپ برای حداکثر 7 روز لازم دارم میخوام یه سری آپلود و دانلود هست انجام بدم که فکر نکنم از 1 گیگ هم بیشتر بشه
لطفا قیمت های خودتون رو بگید
سلام
دوستان یه vps ویندوز با رموت دسکتاپ برای حداکثر 7 روز لازم دارم میخوام یه سری آپلود و دانلود هست انجام بدم که فکر نکنم از 1 گیگ هم بیشتر بشه
لطفا قیمت های خودتون رو بگید
رم ؟
هارد ؟
مقدار هارد و رم رو بگو. اگه واسه اسپم و ... نخوای، شاید بتونم 6-7 روز رایگان در اختیارت بذارم!
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
واسه اسپم نیست
یه 2 هفته ای adsl ندارم و باید یه 7 تا cms نصب کنم یه چند بار هم رفتم چندتا کافی نت ولی سیستم همشون پر از ویروس و تروجان هست واسه همین یه vps میخوام که بتونم یه آپلود و دانلود ساده انجام بدم
واسه رم و هارد زیاد نمیخوام فقط یه چیزی که یه رموت دسکتاپ داشته باشه تا بتونم یه چند تا چیز آپلود و دانلود کنم500 مگ هارد هم کافی هست
چیزایی که دانلود و آپلود می کنم cms های اپنسورس هست و اگه اجازه بدید یه چند تا نرم افزار کرک شده کل پهنای باندی که مصرف کنم 1 گیگ حد اکثر 2 گیگ که فکر نکنم حتی به 500 مگ هم برسه
1 هفته 10 هزار تومان
موفق باشید
1 هفته تا 10 روز
5000 ت
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
1 هفته تا 10 روز
5000 ت
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
15 روز 7 تومن
سلام. من رایگان در اختیارتون میگذارم . لطفا با ایمیل من در تماس باشید sedayeno@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)