-
December 20th, 2011, 16:28
پرداخت ریالی دیگر پذیرفته نمیشود - Avesta Networks LLC
سلام.
کاربران ما توجه داشته باشند، از این تارخ به بعد دیگر پرداخت ریالی توسط ما پذیرفته نمی شود و کاربران تنها میتوانند از طریق Paypal و یا Credit Card اقدام به پرداخت سرویس های خود کنند.
لازم به ذکر است که *به هیچ عنوان* پرداخت ریالی امکان پذیر نخواهد بود!
هر یک از کاربران که با این رویه مشکل دارند، بهتر هست که به فکر سرویس دهنده جدیدی برای خود باشند زیرا نوسان شدید نرخ عرض و غیر فعال شدن صرافی ها جهت تبدیل ریال به درهم و یا دلار تبدیل ارز را از ریال به درهم و یا دلار برای ما غیر ممکن می کند!
*** سرویس دهندگان دیگر نیز توجه داشته باشند، به زودی با نرخ دلار جدید (2200 تا 2500 تومان به ازای هر دلار) مواجه خواهید شد و پیشنهاد می کنم دریافت مبلغ ریالی را به کل کنسل کنید و یا با نرخ واقعی ارز مبلغ ریالی را دریافت نمایید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011 16:28
# ADS
-
December 20th, 2011, 16:39
عضو جدید
پاسخ : پرداخت ریالی دیگر پذیرفته نمیشود! ـ Avesta Networks LLC
کاری بس پسندیده انجام دادید 
رویه خرید بصورت دلاری و فروش بصورت ریالی باید خیلی قبلتر از این انجام میشد، ولی ... "ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست"
-
-
December 20th, 2011, 16:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
E!3
کاری بس پسندیده انجام دادید

رویه خرید بصورت دلاری و فروش بصورت ریالی باید خیلی قبلتر از این انجام میشد، ولی ... "ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست"
موافقم ولی آیا میشود ؟؟ باید به صورت دلار حساب کرد و ریال گرفت!! چون هر کسی نمیتونه دلار پرداخت کنه
-
-
December 20th, 2011, 16:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kargar
موافقم ولی آیا میشود ؟؟ باید به صورت دلار حساب کرد و ریال گرفت!! چون هر کسی نمیتونه دلار پرداخت کنه
بابت پست اضافه تا تاپیک دیگران معذرت میخوام. بله، چرا نشه. شما قیمت سرویستو بزن ماهی 15 دلار، بعد که میره تو درگاه بانکی به ریال تبدیل بشه. 15 ضربدر نرخ روز دلار
-
-
December 20th, 2011, 17:05
عضو دائم
خوب یعنی هر روز باید نرخ دلار رو در whmcs و قسمت مربوطه وارد کنیم؟
مرجعی نیست که بتونیم بصورت اتوماتیک تغییر بدیم؟
-
-
December 20th, 2011, 17:13
عضو انجمن
سلام .
خیلی جالبه !
دقیقا همه امروز به این فکر افتادیم .
واقعا باعث بسی تآسف هست پول یه کشور به این روز بیوفته که مردم خودش هم دیگه قبولش نداشته باشن !
-
تعداد تشکر ها از okey به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 17:29
سلام.
این مشکل سرویس دهنده نیست که باید به سرویس دهندگان دیگه مبلغ رو به دلار پرداخت کنه!
بنده در دبی زندگی می کنم و currency ما در این کشور درهم هست!
درهم به دلار همیشه نرخ ثابتی داره و اگر هم تغییر کنه مقدار -بسیــــــار کمی هست که اصلاً به چشم نمیاد ولی ریال در یک روز 200 تومان گرونتر شد!
شما حساب کنید، من همین امروز یه حواله 15 میلیون تومانی داشتم از ایران به امارات، بعد از 2 ساعت صراف به من زنگ زد و گفت مبلغ پرداختی رو برگشت زدیم و امروز صرف رو بستیم و تا اطلاع ثانوی تومان رو صرف نمی کنیم!
فکر میکنم مشخص باشه عاقبت این موارد چی میشه.
کاربرانی که درسترسی به دلار CC و یا Paypal دارند پیشنهاد میکنم سرویس هاشون رو حداقل 3 ماهه تمدید کنند اگر میخوان بیشتر از این به مشکل نخورند.
امروز 3 تا از کاربران ما اومدن و پرداخت 6 ماهه انجام دادند و یکیشون 1 ساله انجام داد که خودشون رو راحت کنند از مشکلات بعدی، تا سال آینده هم همه چیز به روشی درست میشه که همه میدونند منظورم چی هست!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2011, 17:38
الان یعنی منم مجبورم به دلار از مشتری پول بگ
بگیرم؟
-
-
December 20th, 2011, 17:48
عضو دائم
نه همه مجبور نیستند این کارو کنن.
شما میتونید قیمت ها رو بیشتر کنید.
-
-
December 20th, 2011, 17:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maryam1
الان یعنی منم مجبورم به دلار از مشتری پول بگ
بگیرم؟
سروری که مثلا 15 هزار تومان هست رو بگین 15 دلار یا 10 دلار !
ولی کاربر به نرخ روز دلار سرویسش رو ریالی پرداخت کنه
-