-
February 8th, 2012, 00:00
مشکل رم در vmware
اقایون سلام ، من یک vps ویندوز دارم با رم 256 که برویش vmware workstation نصب کردم و یک میکروتیک بالا اوردم . حالا میخوام دومین میکروتیک رو هم اجرا کنم همش پیغام not enough physical memory is available to power on this virtual machine میدهد ، مشکل رو راهی نداره بشه حل کرد ؟
-
-
February 8th, 2012 00:00
# ADS
-
February 8th, 2012, 00:03
پاسخ : مشکل رم در vmware
سلام
دوست من ، خود ویندوز حدود 140 مگابایت از رم رو اشغال میکنه.
نرم افزار work Station هم اگر اشتباه نکنم حدود 70 یا 80 مگ رم اشغال میکنه. یعنی عملا رم شما کاملا پر شده! (یه چیزی هم اونورتر! و اگر هم میبینید سرورتون کار میکنه فقط به خاطر Guest Memory موجود هست)
پیشنهاد میکنم رم سرور رو افزایش بدید. پیغامی که میده به همین دلیل هست که رمی وجود نداره که دیکه بخواد به چیزی بده!
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2012, 00:12

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
دوست من ، خود ویندوز حدود 140 مگابایت از رم رو اشغال میکنه.
نرم افزار work Station هم اگر اشتباه نکنم حدود 70 یا 80 مگ رم اشغال میکنه. یعنی عملا رم شما کاملا پر شده! (یه چیزی هم اونورتر! و اگر هم میبینید سرورتون کار میکنه فقط به خاطر Guest Memory موجود هست)
پیشنهاد میکنم رم سرور رو افزایش بدید. پیغامی که میده به همین دلیل هست که رمی وجود نداره که دیکه بخواد به چیزی بده!
با تشکر از شما به نظرتون اگر رم 2 گیگ ارتقابدم میتونم 140+70 =210 ( مقدار مصرف vmware و ویندوز ) 210-2048 = 1834 تقسیم بر 32 مگ رم بشه باهاش 57 تا سرور میکروتیک اورد بالا ؟
همچین چیزی امکان پذیر است ؟ راهی نیست که بشه رم رو اشتراکی بین سرور ها تقسیم کرد؟
-
-
February 8th, 2012, 11:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheilsh
با تشکر از شما به نظرتون اگر رم 2 گیگ ارتقابدم میتونم 140+70 =210 ( مقدار مصرف vmware و ویندوز ) 210-2048 = 1834 تقسیم بر 32 مگ رم بشه باهاش 57 تا سرور میکروتیک اورد بالا ؟
همچین چیزی امکان پذیر است ؟ راهی نیست که بشه رم رو اشتراکی بین سرور ها تقسیم کرد؟
ببخشید کدوم سرویس دهنده ای روی سرور مجازی به شما 57 تا آی پی میده؟
هرچند کلا کار معقولانه ای نیست ران کردن سرور مجازی در سرور مجازی
-
-
February 8th, 2012, 12:21

نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
ببخشید کدوم سرویس دهنده ای روی سرور مجازی به شما 57 تا آی پی میده؟
هرچند کلا کار معقولانه ای نیست ران کردن سرور مجازی در سرور مجازی
میده اقا تا 200 تا ایپی میدهد ، والا ما میخوایم معقولش کنیم به قول شما ... هرکاری نشد نداره
-
-
February 8th, 2012, 12:25
عضو انجمن
مطمئن باشید به مشکل برمیخورید
من قبلا OpenVZ روی سرور مجازی بالا آوردم کیفیت لازم رو نداشت و هنگ میکرد
مهمترین مشکلش اینه که سرویس دهنده بدلیل استفاده بیش از حد از سی پی یو و BW شما رو ساسپند خواهد کرد
-
-
February 8th, 2012, 12:26
در تئوری بله امکانش هست.
اما تا حالا این موضوع رو بهش توجه داشتید که باید هارد و سی پی یو هم پاسخگو باشه؟
به شدت به مشکل میخورید! اصلا پیشنهاد نمیشه. واقعا اگر کارتون براتون مهم هست ، هست سرویس هایی که قیمتشون مناسبه و اختصاصی هم هست! پیشنهاد میکنم از اون سرویس ها استفاده کنید.
اما به صورت تئوری در صورتی که سی پی یو و هارد هم پاسخگو باشه ، بله امکان ران کردنش هست....
-
-
February 8th, 2012, 12:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheilsh
100% امکان پذیره
ایرانی می تواند
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
February 8th, 2012, 12:59
عضو انجمن
شما اول ببین سرویس دهنده آیپی بهت میده بعد این حسابو کتابارو بکن..:دی
ولی پست بالا تایید میشه ایرانی میتواند:دی
-
-
February 8th, 2012, 13:49
عضو انجمن
با سلام
سرور مجازی تو سرور مجازی
یک سرور اختصاصی از فرانسه بگیری بهتره که !!
این کیفیتو میاره پایین خیلی بد میشه
من تست کردم
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-