سلام
دوستان اگر نظری یا نقد یا کلا تجربه ای درباره لپ تاب مدل dell 5110 دارید لطفا در این تاپیک بفرمایید
ممنون
سلام
دوستان اگر نظری یا نقد یا کلا تجربه ای درباره لپ تاب مدل dell 5110 دارید لطفا در این تاپیک بفرمایید
ممنون
بنده یک لپ تاب Dell 5110 INSPIRON دارم ، کانفیگ خوبی داره با رم 4 گیگ ، Cpu i5 ، من راضی هستم
حرارتش بسیار مناسب هست و در حد طبیعی بیش از حد نیست به عنوان کسی که چندید مدل Del دستم بوده اینو میگه و الانم ازش راضی هستم
10 ساعت؟قسم میخورم تو این 3 ماهی که تو دستمه از pc خودم اینقدر کار نکشیدم روزانه بالای 15 ساعت روشن هست....
قیمتش بستگی به کانفیگش داره در چند کانفیگ مختلف این مدل ارائه میشه که باید دقت کنید
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
اینطوریا هم نیست دوست من شما فکر کنم با asus ها کارنکردید 2 مدل دستم بوده که مثل بخاری برقی بودن واسه من
حرارتش که در حالت طبیعی خوب هست و گرمای زیادی نداره ، اما برنامه هایی مثل Visual Studio یا به طور مثال بازی need for speed hut pursuit رو روش نصب کردم برای تست ، واقعا عالی جواب داد ، اما حرارت زیادی از فن خارج می شد که حالا بگذرین از این که دست رو جلوی فن می گرفتیم می سوخت ، دست رو روی کیبرد هم می ذاشتیم می سوخت
البته الان یک اشتباهی شده و حواسم نبود ، لپ تاب بنده 5010 Inspiron هست .
دوست عزیزم m.hoseynpur
شما که این مدل را دارید اگر برنامه های در حد یا دقیقا اونایی که دوست عزیزم novinhost گفته نصب بشه عکس العمل لپ تاب چطور خواهد بود؟(دلیل این سوال اینه که بنده اکثرا با نرم افزار برنامه نویسی مانند و مشابه ویژال بیسک کار میکنم و اگر مشکل داشته باشه انتخاب درستی نیست)
من 5010 دارم و این 5110 مدل بالاتر این لپ تاپ من هست . قیافه و کانفیک و.... خیلی شبیه هم هست.
میخوام فقط اینو بگم که بعضی روزها از صبح ساعت 8-9 روشنه تا شب ساعت 12 شایدم بیشتر !
فقط فن مناسب یادتون نره !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)