-
November 17th, 2011, 23:24
مدیر کل
طراحی لوگو برای wht
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه .
مدتی هست به دنبال یک شخص هستم یک لوگو برای فروم طراحی کنه .به دلیل اینکه فیلد کاری من اصلا گرافیک و گرافیکی نیست
اگر از بین دوستان و یوزر های سایت شخص یا شرکتی هست که بتونه یک لوگو برای فروم طراحی کنه ممنونشون میشیم
حالا اگر بتونید نمونه کار هم قرار بدید ممنون میشم .در مورد هزینه هم بستگی به طراحی داره که مشکلی نیست .
دوستانی که تمایل به همکاری دارند میتونند از ایمیل توی امضا کمک بگیرند اگر سایت رو چک نمیکنند یا در همین تاپیک پیگیر بشند
با تشکر
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2011 23:24
# ADS
-
November 24th, 2011, 14:31
عضو دائم
پاسخ : طراحی لوگو برای wht
بعداز 6 روز یعنی توی این فروم طراح نداریم کسی ریپلای نکرده احیانا که همه ایمیل نزدن که بگم فقط ایمل زدن وحید
حالا درخواست خرید بود 10000000000000000000000 نفر افر میدادن و اعلام امادگی میکردن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 15:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
بعداز 6 روز یعنی توی این فروم طراح نداریم کسی ریپلای نکرده احیانا که همه ایمیل نزدن که بگم فقط ایمل زدن وحید
حالا درخواست خرید بود 10000000000000000000000 نفر افر میدادن و اعلام امادگی میکردن
نمی دونم باورتون بشه یا نه ، اما من همین الان این تاپیکو دیدم ...
لطفا بیشتر درباره لوگو توضیح بدید ، شاید اگه از پسش بر بیام ، یکی براتون بزنم.
منظورم از توضیح اینه که می خواهید مثل همینی که الان هست ، نوشته باشه (به اصطلاع تایپوگرافی) یا اینکه دنبال نماد هستید ؟ منظورم از نماد آرم هست.
و اینکه متن لوگو فارسی باشه یا انگلیسی ؟ رنگبندی متناسب با همین قالب باشه ؟ یا هر چیزی که به نظرتون میرسه ...
-
-
November 24th, 2011, 17:52
سلام طراحی هر نوع طرح گرافیکی با قیمت مناسب با آیدی من در تماس باشید !sultanmhn@yahoo.com
-
-
November 24th, 2011, 17:57
عضو انجمن
در خدمت هستم جزییات را توضیح بدید
-
-
November 24th, 2011, 18:32
عضو انجمن
ویرایش توسط 0060 : November 24th, 2011 در ساعت 18:38
-
-
November 25th, 2011, 12:11
سلام رو اینم میتونید فکر کنید!
-
-
November 25th, 2011, 13:42
عضو انجمن
به عنوان یک پیشنهاد بهتر است اگر قراره عبارت فارسی نوشته شه در روی هیدر یا ... :
به جای "وب هاستینگ تالک" نوشته بشه "وب هاستینگ تاک"
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها ازm3hdi به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2011, 13:44
مدیر کل
والا چی بگم .
نمی دونم باورتون بشه یا نه ، اما من همین الان این تاپیکو دیدم ...
لطفا بیشتر درباره لوگو توضیح بدید ، شاید اگه از پسش بر بیام ، یکی براتون بزنم.
منظورم از توضیح اینه که می خواهید مثل همینی که الان هست ، نوشته باشه (به اصطلاع تایپوگرافی) یا اینکه دنبال نماد هستید ؟ منظورم از نماد آرم هست.
و اینکه متن لوگو فارسی باشه یا انگلیسی ؟ رنگبندی متناسب با همین قالب باشه ؟ یا هر چیزی که به نظرتون میرسه ...
سلام طراحی هر نوع طرح گرافیکی با قیمت مناسب با آیدی من در تماس باشید !sultanmhn@yahoo.com
در خدمت هستم جزییات را توضیح بدید
ممنون از شما
ترجیح میدم خود لوگو ادغام حروف انگلیسی باشه . و حالا با یه متنی فارسی نوشته بشه "انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران"
بهتر هست یه مسابقه بزاریم و کسی که برنده بشه رو بهش جایزه نقدی بدیم .
قیمت جایزه نقدی هم حدودا چه قدر باشه رضایت مندانه باشه ؟ چون من قیمت های این کار رو ندارم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
November 25th, 2011, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Vahid
ممنون از شما
ترجیح میدم خود لوگو ادغام حروف انگلیسی باشه . و حالا با یه متنی فارسی نوشته بشه "انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران"
بهتر هست یه مسابقه بزاریم و کسی که برنده بشه رو بهش جایزه نقدی بدیم .
قیمت جایزه نقدی هم حدودا چه قدر باشه رضایت مندانه باشه ؟ چون من قیمت های این کار رو ندارم
موافقم اینطوری طرح های خیلی خوبی گیرتون میاد ! البته من پیشنهاد می کنم این مسابقه رو در انجمن مجیدآنلاین اجرا کنید ، چون همه گرافیست هستن ، و یه جور تبلیغ هم میشه برای هر دو انجمن!
هزینه هم که خودتون میدونید !! می تونید نرخ متعارف طراحی لوگو رو بعنوان هزینه قرار بدید...

نوشته اصلی توسط
0060
گیلاس جان شما کجا اینجا کجا ؟ :دی
اینهمه مدت یوزرتو میدیدم ، اما نمیشناختم 
من کاربر Mohammad در انجمن مجیدآنلاین هستم.
پ.ن : طراحی های 0060 واقعاً تأیید میشه
ویرایش توسط Mohammad_reza : November 25th, 2011 در ساعت 14:35
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید