-
January 1st, 2012, 01:23
راهنمایی برای سایت دانلود ویدیو !
سلام
من مدتی هست تو فکر زدن یه سایت هستم تو زمینه دانلود ویدیو
من یه آرشیو نسبتا زیاد دارم و می خوام اون رو روی اینترنت برای دانلود بزارم و بعد از مدتی هم برای دانلودش به کاربرا اکانت بفروشم که هزینه سایت دربیاد (البته این کار بعد از معروف شدن سایت هست)
من هرچی گشتم و مطالب مرتبط رو خوندم به نتیجه قطعی برای هاست دانلودم که قرار هست فایل هام رو روش بزارم نرسیدم
و اینکه از کجا هاست بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم کارایی و کیفیتش
و یه نکته مهم هم آپلود فایلهام هست که چون من خودم اینترنتم لاکپشتی هست نمی تونم روی هاست بیارم و آیا جایی هست که برام آپلود کنه و هزینش چقدره ؟
تشکر از همه عزیزان
-
-
January 1st, 2012 01:23
# ADS
-
January 1st, 2012, 01:32
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای سایت دانلود ویدیو !

نوشته اصلی توسط
ramiy
سلام
من مدتی هست تو فکر زدن یه سایت هستم تو زمینه دانلود ویدیو
من یه آرشیو نسبتا زیاد دارم و می خوام اون رو روی اینترنت برای دانلود بزارم و بعد از مدتی هم برای دانلودش به کاربرا اکانت بفروشم که هزینه سایت دربیاد (البته این کار بعد از معروف شدن سایت هست)
من هرچی گشتم و مطالب مرتبط رو خوندم به نتیجه قطعی برای هاست دانلودم که قرار هست فایل هام رو روش بزارم نرسیدم
و اینکه از کجا هاست بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم کارایی و کیفیتش
و یه نکته مهم هم آپلود فایلهام هست که چون من خودم اینترنتم لاکپشتی هست نمی تونم روی هاست بیارم و آیا جایی هست که برام آپلود کنه و هزینش چقدره ؟
تشکر از همه عزیزان
سلام
با توجه به اینکه در بخش آموزشی در خواست دادید از ارائه ی آفر معذوریم
اما بهترین راه حل برای شما که می خواهید سایت فیلم ویدئو بزنید پیشنهاد خرید یک سرور ویندوز با فضای بالا و رم بالا جهت دانلود و آپلود فایل،تگ گذاری بر روی فیلم و... می باشد که به راحتی می تونید این کارو انجام بدهید
مشاورین آگونیس در خدمت شما هستند
- ناحیه کاربری
-
-
January 1st, 2012, 15:48
از دوستان دیگه هم ممنون میشم منو راهنمایی کنن
مرسی
-
-
January 1st, 2012, 16:06
عضو انجمن
با سلام این که بخوایید آرشیو روی سیستم رو اپلود کنید کلا از سرتون خارج کنید
مطمئنا تمام ارشیو شما رو توی اینترنت میشه پیدا کرد و میتونید از اونا استفاده کنید
در مورد هاست دانلود واسه فیلم شما به فضای بالای 200 الی 300 گیگ نیاز دارید که هزینش نسبت به کیفیت اون هاست حد اقل 100 هزار تومان در ماه هست
در مورد فروش اکانت پرمیوم پیشنهاد میکنم سایت رو کاملا به زبان انگلیسی بالا بیارید چون کاربرای ایرانی هزینه ای در این مورد پرداخت نمیکنند ولی کاربران خارجی اکانت میخرند برای فروش اکانت از اپلود سنترهایی مثل فایل سونیک میتونید استفاده کنید .
ویرایش توسط 0060 : January 1st, 2012 در ساعت 16:11
-
-
January 1st, 2012, 17:09
مرسی از توضیح شما
ولی آرشیو من می تونم بگم توی وب وجود نداره ، به خاطر همین می خوام براش اشتراک بفروشم
من یه سایت دانلود فیلم دیدم که مثل رپیدشیر دانلود رایگان و پولی داشت ، خوب اگه بشه که خوب میشه
من تو گشت و گذارم تو وب سایت ها هاست دانلود دیدم که زده بود هاست دانلود 100 گیگ پهنای باند نامحدود ماهی 15000 تومان
اگه سایت معتبر و مطمئنی مد نظرتون هست با پی ام معرف کنید
مرسی
-
-
January 1st, 2012, 17:33
عضو انجمن
سایت اشتراک ویدئو : http://www.aparat.com
100 گیگ ماهی 15 تومن ، میشه ولی نا محدود نمی شه! یعنی فکر نکنم!
-
-
January 1st, 2012, 17:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ramiy
مرسی از توضیح شما
ولی آرشیو من می تونم بگم توی وب وجود نداره ، به خاطر همین می خوام براش اشتراک بفروشم
من یه سایت دانلود فیلم دیدم که مثل رپیدشیر دانلود رایگان و پولی داشت ، خوب اگه بشه که خوب میشه
من تو گشت و گذارم تو وب سایت ها هاست دانلود دیدم که زده بود هاست دانلود 100 گیگ پهنای باند نامحدود ماهی 15000 تومان
اگه سایت معتبر و مطمئنی مد نظرتون هست با پی ام معرف کنید
مرسی
100 گیگ ماهی 15 تومن
هاست دانلود با این قیمت شاید بتونید پیدا کنید ولی خوب انتظار ازش نداشته باشید یا کل فایلهاتون از بین میره یا هر روز داون هست یا......
سایت معتبر سراغ دارم ولی سایت معتبر با این قیمت نه 100 گیگ حد اقل 40 تومن در ماه
-
-
January 1st, 2012, 17:59
سلام.. دوستان خودكار ميشه روي ويديو تگ گذاشت ؟
-
-
January 1st, 2012, 19:21
عضو انجمن
منظورتون از تگ دقیقا چیه ؟
-
-
January 4th, 2012, 12:14
روزام استفاده ببرید ازامکانتی که راجع به استفاده صحیح ودرست ازطریق محاوله این سایت به سایتهای دیگر است.
-