سلا
دوستانمن یه سرور ویندوز دارم و نرم افزار سیسی ****** روش نصبه میخوام تو قسمت وب ***** برنامه کاری کنم که یوزر بعد از اتمام سرویسش پس از اتصال به سرور مستقیم به سایت ما وصل بشه آیا این امکان وجود داره؟
سلا
دوستانمن یه سرور ویندوز دارم و نرم افزار سیسی ****** روش نصبه میخوام تو قسمت وب ***** برنامه کاری کنم که یوزر بعد از اتمام سرویسش پس از اتصال به سرور مستقیم به سایت ما وصل بشه آیا این امکان وجود داره؟
با برنامه مورد نظر کاری نمیشه کرد
من هم خیلی گشتم یه کار کنم که به contact ها صفحه ارسال کنم .لی تا حالا راهی پیدا نکردم
سلام مرسی راستشو بخوای منم کلنجار زیاد رفتم برا یوزر محدودیت دانلود و آپلود میزاری عمل نمیکنه تعداد کانکشن ها رو هم رو 40 میزارم سرعت عالیه اما یه یوزر بعد مثلا 5-6 روز کار کردن یهو سیستم بهش فیل میده و یوزر پسشو قبول نمیکنه باس دوباره پسورد رو بزنم تا کار بیوفته و یه مورد دیگه برا کانکشن تست راهی پیدا کردین که طرف مثلا 2دقیقه وصل شه فقط برا یک بار
دوست عزیز کرک نباید بکنی این برنامه رو چون نصف قسمت های این برنامه از کار میوفتن بهتره از لایسنس استفاده کنی همین کاری که ما انجام دادیم
دوست عزیز یعنی شما بین 70 تا 120 دلار پول دادین باری لایسنس اگر 20تا یوزر باشه 70 دلار و در صورتی که 50 تا باشه 120 دلار اگر هم بیشتر باشه که خیلی باز گرونتر میشه
اینطوری که برای هر نفر فقط 4700 تا 5 هزار تومن فقط هزینه لایسنی میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من از این استفاده میکنم مشکل نداره
http://www.filesonic.com/file/383742001/CC*****_7.2.rar
ویرایش توسط ezat1 : November 15th, 2011 در ساعت 18:31
ببینید این برنامه فقط روی بعضی سیستم ها
مشکل crack داره نه در همه جا
داداش گل لیسانس نامحدود میدم بهتون کرک نیاز نیست الکی برنامه رو خراب نکنید
کرک هم نصف برنامه رو غیره فعال میکنه هم بدرد نمیخوره چون گزینه ابدیت نرم افزار روشن اگه ابدیت بشه کل یوزر ها میپرند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)