سلام
میخوام سایتی رو از گیگفا ( ویستا پنل ) به هاست سیپنل منتقل کنم
ساب دامین هم داره
کامل توضیح بدید لطفا
چطور دیتابیس ها رو منتقل کنم ؟
اخه اینجا یوزرش فرق میکنه مثلا gigfa_user_xxx
ممنون
سلام
میخوام سایتی رو از گیگفا ( ویستا پنل ) به هاست سیپنل منتقل کنم
ساب دامین هم داره
کامل توضیح بدید لطفا
چطور دیتابیس ها رو منتقل کنم ؟
اخه اینجا یوزرش فرق میکنه مثلا gigfa_user_xxx
ممنون
فکر نمی کنم بشه از ویستا به سی پنل منتقل کرد.باید بک اپ بگیرید
شما فایل ها رو زیپ کرده انتقال بدید، از دیتابیس بک آپ بگیرید و روی سرور جدید بریزید. فقط کافی تنظیمات config اسکریپتی که نصب کردید با توجه به تغییرات عوض کنید
ویستاپنل هاست رایگان متاسفانه قابلیت زیپ کردن نداره!!! باید با یه نرم افزار FTP بصورت دستی همه فایل ها زو به لوکال منتقل کنید و از لوکال به هاست جدید.
برای دیتابیس هم از phpmyadmin در ویستاپنل به قسمت اکسپورت برید و فایل دیتابیس رو دانلود کنید بعدش برید سراغ phpmyadmin سی پنل و دیتابیس رو ایمپورت کنید.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
اموزشهای بالا دارای محدودیت در استفاده هستن امنتقال فایلها از طریق ftp به لوکال بسیار وقت گیره اینجا روشی رو به شما می گم تست کنید
ببینید فایل منیجر مورد استفاده در ویستاپنل از نوع نسخه رایگان net2ftp است شما می تونید اون رو دانلود و روی هاست سی پنل خودتون آپ کنید و یا اینکه از همین سایت برای ورود به فایل منیجر استفاده کنید برای اینکار کافیه با یک اکانت FTP وارد بشید
حالا که وارد شدید فایل منیجر رو بصورت کامل دارید با تمام عملیات های اون از جمله خاصیت زیپ س فایلها رو زیپ کنید (معمولا سرورها دارای محدودیت هستن اگر فایلهای زیادی دارید به چند بخش اونها رو تقسیم کنید و زیپ کنید)
فایلها زیپ شدن حالا باید انتقال بدید برای اینکار باید از رپیدلیچ استفاده کنید کافی URL فایل زیپ رو بدید تا به هاستی که رپیدلیچ روی اون نصبه انتقال پیدا کنن
مرحله بعدی دیتابیس هست که باید از طریق phpmyadmin خروجی از جداول بگیرید
بعضی از سی ام اس ها امکان بکاپ گیری داخلشون هست. از چه سی ام اس استفاده میکنید؟
کسی میتونه واسم انجام بده؟؟؟
از گیگفا به سی پنل
cms من نیوک هست!
دوست من به راحتی میتونی با اف تی بک آپ بگیری و از دیتابیس هم از پی اچ پی مای ادمین بک آپ بگیری و انتقال بدی
میشه به ای دی من پی ام بدی
zirzamini01
تا اطلاعات رو بدم برام انجام بدی؟؟؟
من هر کاری کردم نشد![]()
ویستا پنل این امکان رو داره که فایل هاتون رو از طریق FTP به هاست جدید منتقل کنید .
دیتابیس ها هم از طریق phpmyadmin می تونید انجام بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)