-
October 29th, 2011, 07:09
اسکریپت سایت خبری
[سلام دوستان
یه اسکریپتی می خوام که با اون بتونم از 2 تا سایت دیگه (خبری) مطالب رو کپی کنه و تو سایت من نمایش بده
موضوعات رو دسته بندی کنه (ورزشی و سیا30ی و علمی و ...)
به این سایت و این سایت هم به نگاهی بکنین.
اگه امکانش بود یه دمو هم بزارید ممنون!b-)
اگه قیمتتون پایین باشه و یا رایگان بدید اسکرپت رو
هاست و دامین رو از سایت شما ثبت می کنم
منتظر پیشنهادات شما هستم
ویرایش توسط electronic : October 29th, 2011 در ساعت 07:24
-
-
October 29th, 2011 07:09
# ADS
-
October 29th, 2011, 09:39
پاسخ : اسکریپت سایت خبری
بهترین کار این هست که یک سی ام اس مانند وردپرس نصب کنید که قالب های متنوع ای دارد
-
-
October 29th, 2011, 11:38

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
بهترین کار این هست که یک سی ام اس مانند وردپرس نصب کنید که قالب های متنوع ای دارد
شما می تونید این کارو انجام بدین؟
-
-
October 29th, 2011, 14:37
بله؛ساده هست؛کافیه وردپرس نصب کنید بعد قالب خبری نصب کنید؛خودتون به راحتی میتوانید انجام بدید ولی اگر بخواید انجام بدم هزینه عملیات گرفته میشه؛
-
-
October 29th, 2011, 14:46

نوشته اصلی توسط
electronic
[سلام دوستان
یه اسکریپتی می خوام که با اون بتونم از 2 تا سایت دیگه (خبری) مطالب رو کپی کنه و تو سایت من نمایش بده
موضوعات رو دسته بندی کنه (ورزشی و سیا30ی و علمی و ...)
به
این سایت و
این سایت هم به نگاهی بکنین.
اگه امکانش بود یه دمو هم بزارید ممنون!b-)
اگه قیمتتون پایین باشه و یا رایگان بدید اسکرپت رو
هاست و دامین رو از سایت شما ثبت می کنم
منتظر پیشنهادات شما هستم
دوست عزیز، انتخاب یک سی ام اس و یک قالب مناسب، اولین مرحله از کار شماست. در صورت نیاز به مشاوره و ارائه ی چنین اسکریپتی در خدمت شما هستیم.
-
-
October 29th, 2011, 15:22
برای دریافت پست: مرکز محتوا ورود کاربران نیاز به وردپرس دارید بقیه موارد داخل سایت ذکر شده است.
اگر نیاز به کپی مرتب مطالب سایت خاصی ارید با امکانات مشابه سایت بالا هر سایت یک روبات اختصاصی روی هاست خودتان نصب می شود هزینه : 100 هزارتومان
مطالب + عکس و فایل های سایت مورد نظر مرتب انتقال پیدا میکنه به سایت شما.
پ.ن: احتمالا بعضی از دوستان میخوان بگن که افزونه ورد پرس هست rss میخوانه اتوماتیک پست میزنه ... این برنامه به rss کاری نداره دقیقا صفحات سایت را عینا کپی می کند با انتقال عکس و فایل و تگ گذاری اتوماتیک + پر کردن خودکار all in one seo
-
-
October 29th, 2011, 15:52

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
بله؛ساده هست؛کافیه وردپرس نصب کنید بعد قالب خبری نصب کنید؛خودتون به راحتی میتوانید انجام بدید ولی اگر بخواید انجام بدم هزینه عملیات گرفته میشه؛
هزینه؟
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

نوشته اصلی توسط
ahmad.m3710
دوست عزیز، انتخاب یک سی ام اس و یک قالب مناسب، اولین مرحله از کار شماست. در صورت نیاز به مشاوره و ارائه ی چنین اسکریپتی در خدمت شما هستیم.
اگه مب شه بیشتر توضیح بدید و هزینه رو هم اعلام کنید
-
-
October 29th, 2011, 17:25
اگر هاست هم بخواید رایگان نصب و راه اندازی میشه ولی اگر فقط راه اندازی و نصب هست 5هزار تومان
-
-
October 29th, 2011, 22:17
-
-
October 30th, 2011, 02:25
عضو انجمن
دوست عزیز
با یکسری کدهای php میشه کاری رو که شما میخواین انجام بدین این سیستم خودکار انجام بده !
در صورت امکان آدرس این دو سایتی رو که می خواین مطالب از سایت اونها به صورت دسته بندی شده در سایت شما قرار بگیره در همین تاپیک اعلام یا پیام خصوصی بفرمایید تا ببینیم سیستم مدیریت محتوای این دو سایت از متدهایی که ما در نظر داریم پشتیبانی می کنند یا نه !
در صورت خرید سرویس های میزبانی و دامنه قطعا در اسکریپت تخفیف ویژه ای خواهید گرفت.
-