سلام
برای ایجاد نمایندگی هاست با حد اکثر 15 سایت
پهنای باند 200 گیگ
سیستم وردپرس و ویبولتین چه وی پی اسی رو مناسب میدونید ؟
با تشکر
سلام
برای ایجاد نمایندگی هاست با حد اکثر 15 سایت
پهنای باند 200 گیگ
سیستم وردپرس و ویبولتین چه وی پی اسی رو مناسب میدونید ؟
با تشکر
nanoprocessor
سی پنل ؟ خود سی پنل حداقل 500 مگ رم می خواد ...
15 سایت چی ؟ چطوری ؟ اگر سایت ها عادی و با مصرف و بازدید کننده کم هستند کلا با سی پنل 746 مگ رم کافی هست ..
به نام او ....
خوب پهنای باند کلشون ماهانه 200 گیگ میشه که میشه تخمین زد مجموعا" حدود 6 هزار بازدید روزانه هست ؛ که بیشترش مربوط به ویبولتین میشه و بخشی هم وردپرس که میگن سی پی یو مصرف میکنه
دایرکت ادمین یا سی پنل هم فرقی نمیکنه چون من هاست نمیفروشم ، همه هاستا دست خودمه
اگرمتناسب با نیاز من درد سراش زیاده که همون نمایندگی میگیرم
nanoprocessor
سلام
شما باید ریسلر تهیه کنید اما اگر استفاده شخصی است سرور مجازی با پنل کلکسو تهیه کنید که هم از نظر اقتصادی به صرفه میباشد هم اینکه کلکسو مصرف رم کمی دارد
اما در مورد استفاده سایتها در پارامتر های رم،باند و.... اینها رو نمیشه تخمین زد چون همه اینها بستگی به سایتها دارد مثلا اگر 15 سایت وردپرس باشد و 1 سایت مشکل سئو داشته باشه یا همون پیوند یکتای خراب در وردپرس اون یک سایت با امار 5 هزار میتونه به اندازه 50 تا سایت مصرف کند پس پیشنهاد میکنم ماه اول اگر میخواهید سرور بخرید یک سرور حداقل با رم 1 و باند بالای 200 بگیرید که میانگین دستتون بیاد
موفق باشید
نمی دونم تا چه حد از lمدریت سرور سر در میاری . در صورتی که یادت نمی ره بک آپ گرفتنو یک vps با رم یک و نیم گیگ برات بهتر از نمایندگی هست . البته با کانفینگ خوب . اگر می خوای اطمینان داشته باشی از یک مقدار بیشتر بگیر ( در صورت اختصاصی بودن رم نیاز نیست همون 1 کافی هست ) ....
به نام او ....
سلام
اگر از مدیریت سرور سردر میارید میتوانید سرور بگیرید که باید برای بک آپ هم هاست بک آپ یا سرور دیگری بگیرید و همین طور هزینه سی پنل یا کلکسو رایگان
به نظر بنده یک نمایندگی برای شما کافیست
اگر دوست داشتید تماس بگیرید توضیحات بهتری بدهم
یا حق
با سلام
دوست گرامی برای کار شما 1 vps با 2 گیگا رم و 4 ترابیات پهنای باند عالی هست هزینشم زیاد نمی شه ولی 1 گیگا با 2 ترا پهنای باند آفر خوب هست و جوابگوی کار شماست.
البته این vps را می توانید چند برابر تعدادی که گفتید هاست ایجاد نمایید.
دوست عزیز. شما نیاز به یک رسیلر دارید. وردپرس هم به اندازه ای که دوستان میگن سی پی یو مصرف نمیکنه که بخواد شما رو نگران کنه ... ضمنا یک سرور مجازی با 512 مگ رم + دایرکت ادمین هم پیشنهاد من به شماست با تضمین اینکه هیچ مشکلی در لود سایت ها نخواهید داشت
من سرور دارم اما آمریکا هست ، بخاطر ویبولتین که نال شده هست میخوام از وارز استفاده کنم ، استفادم هم از سرور برای هر کاری هست بجز را ه اندازی سایت و پنل سایت فکر میکنم با این اوصاف نمایندگی بصرفه تر باشه تا سرور پرقدرت
ممنون از شما دوستان
nanoprocessor
بهترین جا برای وارز آلمان و هلند می باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)