آموزش نصب سیستم مدیریت هاست آدونیس کسی بلده؟!
Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in /home/toophost/public_html/config/index.php on line 65
مراحل رو هم به دوروستی انجام دادم !
آموزش نصب سیستم مدیریت هاست آدونیس کسی بلده؟!
Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in /home/toophost/public_html/config/index.php on line 65
مراحل رو هم به دوروستی انجام دادم !
بسیار مهم : مشتریان سیستم آدونیس و نسرین و کارت شارژ حتما بخونند
۲۴ / ۱۱ / ۱۳۸۸
سلام
کلیه ی افرادی که از اینجانب ( محسن داوری ) و یا نمایندگی های دیگه ی بنده مانند آقای فلاحیان سیستم خریداری کرده اند لطفا هرچه سریع تر مشخصات خودشون مانند آدرس سایت و نام شرکت و نام خودشون و مشخصات لاگین شدن به ftp سایتشون را به ایمیل php.mohsen [ @ ] gmail.com ارسال کنند.
تاکید میشود که این موضوع بسیار مهم و حیاتی هست.
هر سایتی که اطلاعات خود را ارسال نکند از نظر اینجانب و از نظر حقوقی متخلف است یعنی در حال استفاده از سیستم نال شده ی بنده میباشد و مسئولیت هرگونه اختلال در سایت و ... به عهده ی خودشان میباشد.
کلیه ی افرادی که اقساط خود را پرداخت نکرده اند ۲ راه دارند :
۱- حذف سیستم اینجانب از روی سایتشان
۲- پرداخت کلیه ی اقساط عقب افتاده به همراه مبلغ ۵ هزار تومن جریمه به عنوان دیر کرد.
کلیه ی عملیاتی که قرار هست انجام بشه بسیار حیاتی هست و هر کسی که از مشتریان خود من باشد براش سیستم را به جدید ترین نسخه که تا ۹۹٪ بدون باگ هست آپدیت میکنم.
از کجا میشه این سیستم رو خرید؟
خواستی اطلاعات هاست روبده تا نصب کنم
شرکت داده پردازی آردین سپاهان ->صفحه نخست سایت شرکت آقای داوری
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
البته شخصا sama crm را ترجیح میدم. ارزانتر هست و بهتر.
ویرایش توسط Amir.Mansoury : November 3rd, 2011 در ساعت 12:34
عرض کردم سایت شرکت ایشون هست. شماره تلفنهاشون هم توی سایت هست. اما باز اعلام میکنم sama crm را شخصا ترجیح میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)