با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

با توجه به تمامی موضوعاتی که در فروم ها و سایتهای مختلف و دیتاسنترهای نمایندگی ایرانی و شعبه اصلی آن در کشور اصلی شاهد آن هستیم که هرکس از دیتاسنتر خود تعریف میکند و تعصبی تبلیغات یا طرفداری میکند من قصد دارم امروز با توجه به جمع بندی از تمامی موضوعاتی که بصورت مکرر و تکراری در فروم webhostingtalk.ir شده مطلبی را عنوان کنم و از تجربه شما عزیزان استفاده کنیم. من از کاربرهای ویژه دو سال اخیر شرکت XLHOST بودم و از کیفیت ، پشتیبانی و همه چیز آنها راضی بودم و اگر به خاطر محدودیت پورت و هزینه بالای پهنای باند نبود به هیچ وجه قصد تعویض سرور را نداشتم ، اما با توجه به صحبتهای گفته شده و جمع بندی هایی که در تاپیکهای مختلف فروم دیده شده بعد از آمریکا اکثر نظرات روی هلند بیشتر از آلمان و بقیه کشورهای دیگر هست ، خواستم با توجه به سروری که در زیر عنوان میشه نظر شما را راجع به چند دیتاسنتر بدونم

قبل از هرچیز ، کیفیت دیتاسنتر / سرور ، پشتیبانی ، آپتایم و کیفیت شبکه از هر چیز برای من مهمتر است و مطلبی راجع به پورت زیر 1Gbit لطفا مطرح نکنید و اگر هم قصد دارید بپرسید برای چه کاری مصرف دارم کاری هست که در تمام آنها فاکتورهایی که گفته شد موثر و جزو اولویت هست

CPU : Dual Xeon 5620
RAM : 24GB DDR3
HHD : 2x1 SATA
Port : 1Gbit
BW : 20-30TB

فقط دوستانی که با دیتاسنترهای زیر کار کرده اند نظر بدهند و از کشورهای دیگر هم لطفا پیشنهاد ندهید ، لطفا تعصبی نظر ندهید و تبلیغات هم نکنید

ServerBoost , SnelServer , WorldStream , LeaseWeb , NetRouting , AltusHost
و همچنین دیتاسنتر RedStation از انگلیس هم لطفا نظرات خود را راجع به این دیتاسنتر
و کلا دیتاسنترهای انگلیسی نسبت به هلند در صورت اطلاعات کافی اعلام کنید

1.دیتاسنتر Smart DC / ServerBoost : از نظر پورت خوب هست ولی الفاض جالبی برای ارتباط برقرار کردند با مشتری ندارند ، همواره ویروسی شایع در دیتاسنتر وجود داره که باعث بلاک کردن بدون اخطار قبلی آیپی و خیلی مشکلات دیگه میشه و بجز نمایندگی در ایران برتری دیگری نسبت به دیگر دیتاسنترهای اروپایی نداره و افرادی که از این دیتاسنتر ناراضی هستند خیلی بیشتر از کسانی هستند که از آن راضی هستند

2.دیتاسنتر SnelServer : از نظر چندجایی گفته بودند متوسط رو به خوب با پورت اختصاصی 1 گیگ ولی از جمله معایبی که داره قیمت بالای پهنای باند هست و پشتیبانی ضعیف و فقط موقع خرید خوب پشتیبانی می کنند

3.دیتاسنتر WorldStream : بعضی از دوستان و آشنایانی که با این دیتاسنتر کار میکردند گفتند قبلا خیلی ضعیف بوده الان بهتر شده و با توجه به سابقه بد آن ریسک پذیر هست.

4.دیتاسنتر LeaseWeb : در مورد لیزوب هم دوستان زیادی نظرات مثبتی راجع به کیفیت کاری داشتند و همینطور آپتایم و همچنین از کیفیت شبکه و پورت خوبی برخوردار هست ولی از نظر پشتیبانی تیم پشتیبانی لیزوب جهت پاسخ به تیکت فوق العاده ضعیف هست

5.دیتاسنتر RedStation (انگلیس) : یکی از دوستان webhostingtalk این دیتاسنتر رو معرفی کردند ، خودم شخصا خیلی از پارامترهای سخت افزاری که در Option های موجود برای سفارش وجود داره خوشم اومد و از پورت 10 گیگ هم پشتیبانی میکنند و نسبت به سخت افزاری که بر روی سرور ارائه می دهند امکانات خیلی خوبی داره ، فقط مشکل هزینه هست که به پوند حساب میشه و حدودا هر پوند 2000 تومان هست که نسبت به دیتاسنترهای دیگر آمریکا و هلند نرخ بیشتری داره ولی اگه کیفیت عالی داشته باشه واقعا صرف میکنه انقدر هزینه کرد برای چنین دیتاسنتری ، دوستانی که در مورد این دیتاسنتر و مزایا و معایب دیتاسنترهای انگلیسی نسبت به هلندی اطلاعاتی دارند هم لطفا نظرات خودشون را اعلام کنند

در مورد AltusHost و NetRouting هم اطلاعات زیادی ندارم فقط چند نفر گفته بودند کیفیت خوب و متوسطی دارند....

مطالبی بالا از جمع بندی صحبتهای دوستان در فروم webhostingtalk و بعضی اطلاعاتی که خودم راجع به آنها داشتم بوده ، لطفا کسانی که با این دیتاسنترها کار کرده اند نظر بدهند و از موارد دیگه لطفا پیشنهاد ندهید ، بر سر موضوعی که گفته شد لطفا هه را در یک پست اعلام کنید و از بین اینها یکی از بهترین ها از هلند را انتخاب کنید و راجع به انگلیس هم از نظر دیتاسنتر انگلیسی و کلا این دیتاسنتر هم نظرتون را اعلام کنید ، مــــــــــــرســــــــــ ـی

منتظر جوابهای شما دوستان هستم
مــــــــرســـــــــی