-
November 19th, 2011, 19:07
عضو انجمن
نگرفتن پیچ رنک در گوگل بعد از 5 ماه و عیب یابی مشکل
با سلام خدمت دوستان
من یک راست اصل مطلب را می گم
ما یک سایت ورد پرس با بازدید روزانه 3 الی 4 هزار تا داریم و نزدیک به 5هزارتا مطلب و 30 هزار تا تگ توی سایت تعریف شده.
مشکل ما اینه که page rank مون "صفر" است و بعد از 5 ماه هنوز 1 پیج رنک هم نگرفتیم!!
می خواستم دلیلش را بدونم و اینکه چجوری این مورد را حل کنیم؟
با سپاس
-
-
November 19th, 2011 19:07
# ADS
-
November 19th, 2011, 19:53
پاسخ : نگرفتن پیچ رنک در گوگل بعد از 5 ماه و عیب یابی مشکل
لینک سایت بزارید
30 هزار تا تگ همچنین خوبم نیست
-
تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 21:28
بهتره به جای تعداد زیادی لینک داخلی ، یکم روی لینک های خارجی کار کنی . به جای مطالب اسپم ، یکم مطالب خوب و مفید و تازه بزار.
-
-
November 19th, 2011, 21:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faratools
بهتره به جای تعداد زیادی لینک داخلی ، یکم روی لینک های خارجی کار کنی . به جای مطالب اسپم ، یکم مطالب خوب و مفید و تازه بزار.
با سلام
ببخشید منظور از لینک های خارجی چیه؟
اتفاقا مطالبی که توی سایت گذاشته می شه، اسپم نیست و همه توسط نویسندگان خودمان نوشته می شن، به همین دلیل من تعجبم چرا پیج رنک نمی گیره
-
-
November 19th, 2011, 22:00
لینک های ورودی به سایت شما از سایت های دیگه
-
-
November 19th, 2011, 22:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SEOmoz
لینک سایت بزارید
30 هزار تا تگ همچنین خوبم نیست
لینک سایت : پی دی اف سرا::کتابخانه مجازی ایرانیان می باشد
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

نوشته اصلی توسط
faratools
لینک های ورودی به سایت شما از سایت های دیگه
منظورتون اینه که لینک مطالب یا لینک سایت ما در سایت های دیگه قرار بگیره؟
خود موتورهای جستجو هم جز همین لینک های خارجی محصوب می شن؟
-
-
November 19th, 2011, 22:08
اشتباه شما اینه که همه چیو توی مقاله و تگ میدونید
عکس های شما کلا ALt و سایز نداره
کلمات کلیدی سایت خوب نیست
چندتا پلاگین سئو ریخنید؟ 2 تا all in one دارید یکی کافیه هرچند من کلا با هیچ کدوم رابطه ی خوبی ندارم
head باید سبک باشه و مطالب مهم توش باشه که توی قالب شما اصلا رعایت نشده
robots.txt که کلا 2 خطه تنها نکته ی مثبتش اینه که توش سایت مپ گذاشتید بقیه موارد ضعیفه هیچی نداره اسپایدر باید هدایت بشه
فالبتون بهتره بهینه سازی بشه توش پر از فضای خالیه که بیخودی حجم میبره بالا
فوترو کد کردید؟
اینا موارد اولیه هست زدم لینک هاتونم انالیز بشه بهتون اطلاع میدم
-
-
November 19th, 2011, 22:10
عضو انجمن
بیشتر منظور تبادل لینک و گرفتن لینک ورودی به سایت شما از سایر سایت های با کاربرد مشابه و پیچ رنک بالا ( بالای 3 و 4 ) هست . و لینک های خروجی از سایتتون به سایت های دیگه رو محدود کنید مخصوصا اگر لینک به سایت های با رنک بالاتر از خودتون میدید...
سعی کنید با دانلود سنترها و یا سایت های ارائه کننده کتاب و مقاله آنلاین تبادل لینک کنید و لینک ورودی به سایتتون از سایر سایت ها بگیرید. در ضمن آی پی های کراولر های گوگل رو هم روی سرور و سایتتون مجاز کنید که یه وقت بلاک نشن . فایل robot.txt و سایت مپ رو هم تنظیم کنید . همچنین سایت مپتون رو به وب دایرکتوری ها و همچنین گوگل وب مستر تولز بدید تا سایتتون سریع تر خوانده بشه و لینک ها محاسبه بشن .
ویرایش توسط PDhost.net : November 19th, 2011 در ساعت 22:12
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 22:16
-
تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
بیشتر منظور تبادل لینک و گرفتن لینک ورودی به سایت شما از سایر سایت های با کاربرد مشابه و پیچ رنک بالا ( بالای 3 و 4 ) هست . و لینک های خروجی از سایتتون به سایت های دیگه رو محدود کنید مخصوصا اگر لینک به سایت های با رنک بالاتر از خودتون میدید...
سعی کنید با دانلود سنترها و یا سایت های ارائه کننده کتاب و مقاله آنلاین تبادل لینک کنید و لینک ورودی به سایتتون از سایر سایت ها بگیرید. در ضمن آی پی های کراولر های گوگل رو هم روی سرور و سایتتون مجاز کنید که یه وقت بلاک نشن . فایل robot.txt و سایت مپ رو هم تنظیم کنید . همچنین سایت مپتون رو به وب دایرکتوری ها و همچنین گوگل وب مستر تولز بدید تا سایتتون سریع تر خوانده بشه و لینک ها محاسبه بشن .
مرس از شما
این مورد که "لینک های خروجی از سایتتون به سایت های دیگه رو محدود کنید " را متوجه نمی شم؟
می شه بیشتر توضیح بدید
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

نوشته اصلی توسط
SEOmoz
اشتباه شما اینه که همه چیو توی مقاله و تگ میدونید
عکس های شما کلا ALt و سایز نداره
کلمات کلیدی سایت خوب نیست
چندتا پلاگین سئو ریخنید؟ 2 تا all in one دارید یکی کافیه هرچند من کلا با هیچ کدوم رابطه ی خوبی ندارم
head باید سبک باشه و مطالب مهم توش باشه که توی قالب شما اصلا رعایت نشده
robots.txt که کلا 2 خطه تنها نکته ی مثبتش اینه که توش سایت مپ گذاشتید بقیه موارد ضعیفه هیچی نداره اسپایدر باید هدایت بشه
فالبتون بهتره بهینه سازی بشه توش پر از فضای خالیه که بیخودی حجم میبره بالا
فوترو کد کردید؟
اینا موارد اولیه هست زدم لینک هاتونم انالیز بشه بهتون اطلاع میدم
یک سوال حیاتی که دارم اینه که اگر من بیام پلاگین all in one seo و دیگر پلاپگین های الکی را کلا بردارم ویک پلاگین حرفه ای مانند wpseo بزنم و تگ ها را از بیخ بهینه کنم، آیا بازید سایت به هم می ریزه؟
سوال دیگرم اینه که توی head که می گید سنگین هست، چه موارد باید رعایت بشه؟
با تشکر
-