-
November 8th, 2009, 14:09
عضو انجمن
لینوکس سرور
من میخواهم لینوکسم یک سرور باشه ولی چیزی در مورد ان نمیدونم لینوکسم fedora8
-
تعداد تشکر ها از najmehdj به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2009 14:09
# ADS
-
November 8th, 2009, 14:21
پاسخ : لینوکس سرور

نوشته اصلی توسط
najmehdj
من میخواهم لینوکسم یک سرور باشه ولی چیزی در مورد ان نمیدونم لینوکسم fedora8
شما ی سرور تو ی دیتا سنتر داری؟ یا اینکه میخوای کامپیوتر خونه خودت را سرور کنی؟ کدوم؟
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2009, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
شما ی سرور تو ی دیتا سنتر داری؟ یا اینکه میخوای کامپیوتر خونه خودت را سرور کنی؟ کدوم؟
من کام\یوتر خونه رو میخوام سرور کنم من توی شبکه اداره خودم تنها سیستمم لینوکس میخوام سرور کردن لینوکس را یا بگیردم اگه قرار باشه سرور شبکه لینوکس باشه باید لینوکسمون سروری باشه؟
-
-
November 8th, 2009, 14:39

نوشته اصلی توسط
najmehdj
من کام\یوتر خونه رو میخوام سرور کنم من توی شبکه اداره خودم تنها سیستمم لینوکس میخوام سرور کردن لینوکس را یا بگیردم اگه قرار باشه سرور شبکه لینوکس باشه باید لینوکسمون سروری باشه؟

آها، سازه گرفتم كه منظورتون چی هست.
خوب شما کاری كه میخوای بوکانی اینه كه میخوای چند تا کامپیوتر را با هم شبکه کنید، با وجود یک کامپیوتر اصلی كه به عنوان سرور شبکه عمل میکند. كه بهتر هست سنت او اس باشه، یا همون فدورا هم جواب خوب میده.
شما اول باید برای محل کارتون یک هاب بگیری كه کامپیوتر هارو بهش شبکه بکنی، بعدش هم باید فدورا رو تنظیمات شبکه بکنی كه کامپیوتر های دیگه بتونن فایل هارو از لینوکس باز خوانی کنن. البته این کار زیاد هم ساخت نیست. تنها کار باید نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کنید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2009, 14:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
آها، سازه گرفتم كه منظورتون چی هست.
خوب شما کاری كه میخوای بوکانی اینه كه میخوای چند تا کامپیوتر را با هم شبکه کنید، با وجود یک کامپیوتر اصلی كه به عنوان سرور شبکه عمل میکند. كه بهتر هست سنت او اس باشه، یا همون فدورا هم جواب خوب میده.
شما اول باید برای محل کارتون یک هاب بگیری كه کامپیوتر هارو بهش شبکه بکنی، بعدش هم باید فدورا رو تنظیمات شبکه بکنی كه کامپیوتر های دیگه بتونن فایل هارو از لینوکس باز خوانی کنن. البته این کار زیاد هم ساخت نیست. تنها کار باید نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کنید.
الن ما شبکه هستیم و من درست حسابی تو شبکه نیستم یک روز میبیننم یک روز هستم یک روز نیستم ولی میخواهم بدونم سرور یک شبکه که لینوکس چطوری باید باشه
-
-
November 9th, 2009, 11:11
عضو انجمن
-