-
October 17th, 2011, 20:21
-
-
October 17th, 2011 20:21
# ADS
-
October 17th, 2011, 20:22
مدیر ارشد
پاسخ : خرید کامپیوتر لطفا کمکم کنید
دوست عزیز برای مادربورد پیشنهاد من سری p ایسوس هستش که یکی از بهترین مدل های این سری asus p8p67 Deluxe هستش که تمام امکانات جدید را ساپورت میکند و کیفیت بسیار بالایی داره .برای سی پی یو به نظر من هزینه زیادی هستش با توجه به کار شما از corei 7 استفاده کنید.پیشنهاد بنده corei 5 2500K هستش .رم از corsair 2*2 Gb DDR3 استفاده کنید .ببنید بحث خزید فطعات یک بحث جداست و اینکه این قطعات به خوبی با یکدیگر match شوند بحث دیگری هست. قطعات بالا که اصلی ترین قطعات یک پی سی هستند به خوبی با یکدیگر جفت می شوند . برای هارد ترجیحا هاردی انتخاب کنید که 64 Mb کش و 7200 RP سرعت چرخش داشته باشه .برای کارت گرافیک پیشنهادی ندارم . اما قیمت تقریبی این قطعات که شما عنوان کردید 1.300.000 -1.600.000 هستش .فقط برای کیس !
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2011, 20:36

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز برای مادربورد پیشنهاد من سری p ایسوس هستش که یکی از بهترین مدل های این سری asus p8p67 Deluxe هستش که تمام امکانات جدید را ساپورت میکند و کیفیت بسیار بالایی داره .برای سی پی یو به نظر من هزینه زیادی هستش با توجه به کار شما از corei 7 استفاده کنید.پیشنهاد بنده corei 5 2500K هستش .رم از corsair 2*2 Gb DDR3 استفاده کنید .ببنید بحث خزید فطعات یک بحث جداست و اینکه این قطعات به خوبی با یکدیگر match شوند بحث دیگری هست. قطعات بالا که اصلی ترین قطعات یک پی سی هستند به خوبی با یکدیگر جفت می شوند . برای هارد ترجیحا هاردی انتخاب کنید که 64 Mb کش و 7200 RP سرعت چرخش داشته باشه .برای کارت گرافیک پیشنهادی ندارم . اما قیمت تقریبی این قطعات که شما عنوان کردید 1.300.000 -1.600.000 هستش .فقط برای کیس !
هارد دارم 1ترابایت میخوام یه سیستمی ببندم که 3-4 سال کار کنه برام
نگفتید سیستم خودم رو چقدر میخرند؟
این سیستمی که من کفتم match نیست با هم؟
منم میخوام فقط کیس بگیرم
میشه قیمت تک تک قطعات رو هم بهم بگید؟
-
-
October 17th, 2011, 20:38
این کانفیگ سیستمی هست که همین امروز واسه خودم سفارش دادم :
CPU : Phenom II X6 AMD - Black Edition
HDD : WD 1TB - Black 64
Graphic : EVGA 460 nvidia
Board : Biostar TA890FXE
RAM : 8GB DDR3 - Tim - 1333 Buss
Case : Green - X3
Power : 650w Green
رو این سیستم با این مشخصات خیلی تحقیق کردم سیستم خوب و به راهی هست و قیمتشم مناسب هست ! از Intel هم خیلی سر تره !
-
تعداد تشکر ها از AR3N4 به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2011, 20:44
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
m2vooroojak
هارد دارم 1ترابایت میخوام یه سیستمی ببندم که 3-4 سال کار کنه برام
نگفتید سیستم خودم رو چقدر میخرند؟
این سیستمی که من کفتم match نیست با هم؟
منم میخوام فقط کیس بگیرم
میشه قیمت تک تک قطعات رو هم بهم بگید؟
برای این سیستن همانطور که عرض کردم از هارد با کش و سرعت بالا استفاده کنید.حجم هارد مهم نیست .
دوست عزیز در مورد match بودن قطعات باید نام مدل و برند دقیقا ذکر شود که بنده راهنماییتون کردم برای قطعات اصلی .
قیمت تک تک قطعات به این شکل قابل ذکر نیست .چرا که بازار کامپیوتر شدیدا دارای نوسان هستش و هر روز تغییرات زیادی در قیمت سخت افزار داریم . در نت هم فکر نمیکنم مرجع مناسبی برای در قیمت روز قطعات پیدا کنید. شما لیست قطعات را آماده کنید با مراجعه به بازار قیمت کلی و جزئی سیستم مورد نظر را پیدا میکنید .
در مورد سیستم خودتون هم فکر نمیکنم از 200 تومان بیشتر خریداری بشه
-
-
October 17th, 2011, 21:57
ببخشید رامین جان یه لیست قیمت هم میشه برای قطعاتی که من نوشتم بدید ؟
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
cpu: 8haste i نمیدونم چی بگیرم میخوام یه چیز وحشتناک قوی باشه
ببخشید cpu هشت هسته ای جدیدا اومده ؟ میخواید سرور بگیرید یا پی سی ؟
-
-
October 17th, 2011, 22:04
عضو انجمن
سیستم خودت را 200 الی 300 تومان می خرن
چون سیستم دست دوم ارزشش می یاد پایین
اگر قطعه قطعه بفروشی خیلی بصرفه تره
در مورد سیستم جدید هم یک پاور 1200 وات GReen و یا پاورهای جدید thermaltake مثل Thermaltake Toughpower 1500 W بگیریرد تا مشکلی بهم نزدید
سی پی یو 8 هسته ای برای دسکتاپ نیست و Core i7 های دسکتاپ 4 هسته ای هستند و جوابتون را می ده.مادر بورد هم
گرافیک هم اسوس بگیرید
اسوس خفن می خواید ASUS Mars II 3 GB Dual GTX 580 جوابتون می ده
-
تعداد تشکر ها از Optimus به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2011, 22:24

نوشته اصلی توسط
Optimus
سیستم خودت را 200 الی 300 تومان می خرن
چون سیستم دست دوم ارزشش می یاد پایین
اگر قطعه قطعه بفروشی خیلی بصرفه تره
در مورد سیستم جدید هم یک پاور 1200 وات GReen و یا پاورهای جدید thermaltake مثل Thermaltake Toughpower 1500 W بگیریرد تا مشکلی بهم نزدید
سی پی یو 8 هسته ای برای دسکتاپ نیست و Core i7 های دسکتاپ 4 هسته ای هستند و جوابتون را می ده.مادر بورد هم
گرافیک هم اسوس بگیرید
اسوس خفن می خواید ASUS Mars II 3 GB Dual GTX 580 جوابتون می ده
این پاور که نوشتید به چه دردی میخوره ؟ مگه میخوان سرور بخرن ؟ 1500 وات خیلی زیاد نیست ؟ قیمتش سر به فلک میکشه !
-
-
October 18th, 2011, 13:54
عضو انجمن
به خاطر کارت گرافیک هست،وات بالایی می خوره
همین مدل 1200 هم هست
-
-
October 18th, 2011, 15:36

نوشته اصلی توسط
AR3N4
این کانفیگ سیستمی هست که همین امروز واسه خودم سفارش دادم :
CPU : Phenom II X6 AMD - Black Edition
HDD : WD 1TB - Black 64
Graphic : EVGA 460 nvidia
Board : Biostar TA890FXE
RAM : 8GB DDR3 - Tim - 1333 Buss
Case : Green - X3
Power : 650w Green
رو این سیستم با این مشخصات خیلی تحقیق کردم سیستم خوب و به راهی هست و قیمتشم مناسب هست ! از Intel هم خیلی سر تره !
این سیستم بدون هارد چقدر در میاد؟ فقط کیس به نظرتون چند سال کار میکنه؟
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

نوشته اصلی توسط
AR3N4
ببخشید cpu هشت هسته ای جدیدا اومده ؟ میخواید سرور بگیرید یا پی سی ؟
مگه نیست؟ من نمیدونستم گفتم شاید اومده باشه میخوام یه سیستم فوق آپدیت بگیرم از لحاظ قطعات
-