-
October 20th, 2011, 22:07
عضو دائم
درخواست سرور اختصاصی + هارد sas
سلام خدمت همه دوستان و همکاران
نیازمند یک سرور اختصاصی تنها از دیتاسنترهای اروپایی هستیم با مشخصات زیر :
Cpu = 1 * 4Core
HDD = 2 * 300GB SAS
Ram = 8 GB
BW = 5 TB
Port = 1 GB
IP = 4
OS + control panel = Linux + cPanel / WHM
Allowed = Warez Linking , Nulled Scripts - 100%
همکاران محترم نام دیتاسنتر به همراه هزینه را در همین تاپیک ارسال کنند
مواردی که الزامی است Bold شده
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2011 22:07
# ADS
-
October 21st, 2011, 00:24
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی + هارد sas
اگر فکر میکنین دیتاسنتر Hetzner مناسب هست براتون خوشحال میشم درخدمتتون باشم
فکر کنم با توجه به سابقه کاری شما با این دیتاسنتر، اطلاعات جامع و کاملی نسبت به هتزنر دارید.
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2011, 00:54

نوشته اصلی توسط
smartieuser
اگر فکر میکنین دیتاسنتر Hetzner مناسب هست براتون خوشحال میشم درخدمتتون باشم
فکر کنم با توجه به سابقه کاری شما با این دیتاسنتر، اطلاعات جامع و کاملی نسبت به هتزنر دارید.
از کی تا حالا هتزنر Allowed = Warez Linking , Nulled Scripts - 100% هست ؟
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2011, 01:34
عضو دائم
نیست ولی جالبه که اکثر وقتها داخل درخواست سررو مجازی دیدیم خیلی از همکاران به اسم وارز میفروشند حالا این قضیه چطور هست الله اعلمو
البته منظورم با این دوست عزیز smartieuser نیست ایشون هم شاید دقت نکردن به درخواست
منظورم با کسانی که توی فروش ویپی اس س هستند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2011, 02:49
از کی تا حالا هتزنر Allowed = Warez Linking , Nulled Scripts - 100% هست ؟
نیست ولی جالبه که اکثر وقتها داخل درخواست سررو مجازی دیدیم خیلی از همکاران به اسم وارز میفروشند حالا این قضیه چطور هست الله اعلمو
البته منظورم با این دوست عزیز smartieuser نیست ایشون هم شاید دقت نکردن به درخواست
منظورم با کسانی که توی فروش ویپی اس س هستند
وارز نیست. اما زمانی که گزارشی اعلام میشه باید به هتزنر جوابگو باشید. معمولا خیلی کم پیش میاد که هتزنر به کپی رایت فایل ها گیر بده که اون هم معمولا با حذف فایل حل میشه.
-
-
October 21st, 2011, 03:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
smartieuser
وارز نیست. اما زمانی که گزارشی اعلام میشه باید به هتزنر جوابگو باشید. معمولا خیلی کم پیش میاد که هتزنر به کپی رایت فایل ها گیر بده که اون هم معمولا با حذف فایل حل میشه.
ببخشید ، یک حرفی میزنید که کسی ندونه فکر می کنه یا شما مبتدی و تازه کار هستید یا رحمان رو تازه کار فرض کردید !
تا حالا کی و کجا دیده شده که دیتاسنتر بیاد و به دیتای روی سرور گیر بده ؟؟ ( حالا با دیتا کار نداریم که فیلم باشه یا نرم افزار یا اسکریپت )
معمولا در مواردی که به علت نقض کپی رایت شکایت میشه ، این شکایت از طرف شرکت تولید کننده یا وکیل این شرکت انجام میشه
که در نتیجه دیتاسنتر شکایت رو به کاربر منتقل کرده و در صورتی هم که اقدامی صورت نگیره خود دیتاسنتر دست به اقدام میزنه ( این اقدام بستگی به دیتاسنتر داره )
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2011, 03:11
ببخشید ، یک حرفی میزنید که کسی ندونه فکر می کنه یا شما مبتدی و تازه کار هستید یا رحمان رو تازه کار فرض کردید !
هدف من اعلام چگونگی کار بود دوست عزیز
این انتقاد شما رو قبول میکنم چون نتونستم موضوع رو درست انتقال بدم. در هر حال !
تا جایی که اطلاع دارم آقا رحمان روی این دیتاسنتر بوده قبلا. در مورد وارز هم قبلا صحبت هایی شده توی انجمن که کجا ها کاملا وارز هستند و یا کمتر به این مسائل دقت می کنند
تا حالا کی و کجا دیده شده که دیتاسنتر بیاد و به دیتای روی سرور گیر بده ؟؟ ( حالا با دیتا کار نداریم که فیلم باشه یا نرم افزار یا اسکریپت )
fasthosts.co.uk ! برای خودم پیش آمده ! به طوری که من مجبور شدم اکسس بدم بهشون تا خودشون بررسی هایی انجام بدن.
معمولا در مواردی که به علت نقض کپی رایت شکایت میشه ، این شکایت از طرف شرکت تولید کننده یا وکیل این شرکت انجام میشه
که در نتیجه دیتاسنتر شکایت رو به کاربر منتقل کرده و در صورتی هم که اقدامی صورت نگیره خود دیتاسنتر دست به اقدام میزنه ( این اقدام بستگی به دیتاسنتر داره )
دقیقا !
-
-
October 21st, 2011, 03:31
عضو انجمن
سلام جناب هوشیار
در حال مذاکرده با BalticServers- All Data Centers services هستیم تا نمایندگی بگیریم. طی صحبتی که با آقای Andrius داشتم، این دیتاسنتر از نظر Warez Linking , Nulled Scripts مشکلی نداره. اما پورت 1Gbps نداره. و مطابق با بقیه مشخصات میشه آفر داد. کم ترین دوره پرداخت هزینه های سرور اختصاصی در این دیتا سنتر 3 ماهه هست اما شما میتونید از طریق ما ماهانه پرداخت بفرمایید. لازم به عرض است قسمت فنی کار به عهده دوست و همکار عزیزم رضا نجیمی هست.
پهنای باند Unmetered نوشته اما وقتی پرسیدم پهنا رو 6 ترا بایت اعلام کردن.
هزینه سرور 147 یورو با مشخصات شما هست که البته میشه customise کرد. از اینجا.
در مورد این دیتا سنتر در WHT.com
در برخی موارد طبق گفته خودشون DDOS صورت میگیره روی این دیتا سنتر که باز هم به گفته خودشون کار رقیبانشون هست!
ویرایش توسط nasa_de : October 21st, 2011 در ساعت 03:35
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2011, 03:51
سلام.
درخواست سرویسی که Warez/Linking Allow باشه به صورت 100% در کل درخواست غلطی هست.
ببینید، بعضی از کشور ها و دیتاسنتر های درون اون کشور ها از قوانینی مانند DMCA که مربوط به کشور آمریکا هست طبعیت نمی کنند ولی این بدین منظور نیست که در کل به Warez کاری نداشته باشند چون هر کشوری قوانین خودش رو داره و در نهایت ممکن هست مشکل ساز بشه.
برای مثال، شرکتی مثل vBulletin در کشور آمریکا و چند کشور دیگه شرکت دارند و از طریق قانون کشور مذکور می تونند جهت پایین کشیدن سایتی که در حال استفاده از سیستم ایشان هست (به صورت غیر قانونی) اقدام کنند.
همینطور در اکثر موارد کارها داره به صورت International جلو میره و ما هم مدتی پیش شکایتی از کشور آلمان بر علیه یکی از کاربرانمون دریافت کردیم و طبق قوانین کشور آمریکا بهشون اعلام کردیم که این شکایت شما در کشور ما قانونی به حساب نمیاد و در صورت تمایل شما به پایین آوردن سایت مورد شکایت، می بایست از طرف مراجع قانونی آمریکایی اقدام کنید و در نهایت پس از 2 هفته گزارشی از طرف همان شرکت ولی این بار از طرف وکلای بین المللی ایشان به دست ما رسید که ما موظف به پیگیری و block کردن IP مورد نظر شدیم.
در نهایت** پیشنهاد می کنم ** مواظب باشید که مسولیت بیجا قبول نکنید، وقتی کاربر از شما چیزی درخواست می کنند، قبل از آفر دادن بهتر هست موارد رو به -دقت- بررسی کنید تا بعداً به وجحه تجاری شما لطمه ای وارد نشه.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
AmirHosein, amirlord, AriyaDownload, HugeServer, HyperServer, itjavani, merci, Mohammad_reza, novinvps.com, smartieuser, TukaNet, Warez-Host.IR
-
October 21st, 2011, 15:10
عضو دائم
در ادامه حرف های آریا !
توجه کنید که اگر دیتاسنتری پیگیر این مسائل نباشه به مرور آی پی ها و سپس کل رنج آی پی های دیتاسنتر وارد بلک لیست های مختلف میشه
که اعتبار و کیفیت کار دیتاسنتر رو نابود میکنه و از طرفی ( تا جایی که اطلاع دارم ) شرکت های توضیع کننده پهنای باند از سرویس دهی به چنین
دیتاسنترهایی خودداری میکنند و همین موارد هست که باعث میشه کیفیت سرورهای وارز معمولار در سطح خیلی پایینی قرار داشته باشه
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید