-
October 15th, 2011, 00:01
معادل Addon domains در پلسک
سلام دوستان
حتماً می دونید که Addon domains تعداد سایت های قابل میزبانی مجزا در سی پنل رو نشون میده. می خواستم بدون هنگام ست کردن یک اکانت در پلسک برای ویندوز معادل این Addon domains چیه که به عدد دلخواه تنظیم کنیم؟
با تشکر
-
-
October 15th, 2011 00:01
# ADS
-
October 15th, 2011, 00:20
عضو انجمن
پاسخ : معادل Addon domains در پلسک

نوشته اصلی توسط
powerboy65
سلام دوستان
حتماً می دونید که Addon domains تعداد سایت های قابل میزبانی مجزا در سی پنل رو نشون میده. می خواستم بدون هنگام ست کردن یک اکانت در پلسک برای ویندوز معادل این Addon domains چیه که به عدد دلخواه تنظیم کنیم؟
با تشکر
توی پلسک addon domain وجود نداره
موفق باشید
-
-
October 15th, 2011, 01:02
پس چطور تعیین کنیم از قسمت مدیریت که در هر بسته هاستینگ امکان میزبانی چند دامنه مستقل وجود داره؟ هر هاستینگ فقط برای یک دامنه هست نه بیشتر؟؟؟؟
-
-
October 15th, 2011, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
powerboy65
پس چطور تعیین کنیم از قسمت مدیریت که در هر بسته هاستینگ امکان میزبانی چند دامنه مستقل وجود داره؟ هر هاستینگ فقط برای یک دامنه هست نه بیشتر؟؟؟؟
عرض کردم در پلسک این قابلیت نیست
-
-
October 15th, 2011, 01:05
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.سوال بنده این هست که هر اکانت پلسک برای میزبانی تنها از یک سایت میزبانی می کنه نه بیشتر؟
-
-
October 15th, 2011, 01:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
powerboy65
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.سوال بنده این هست که هر اکانت پلسک برای میزبانی تنها از یک سایت میزبانی می کنه نه بیشتر؟
بستگی به نوع اکانت داره
اگر کلاینت باشه می تونه چند تا دامنه زیر مجموعه اش تعریف کنه
اگر دامین خالی باشه خیر فقط دامنه خودش می تونه بالا بیاد
-
-
October 15th, 2011, 01:08
خوب الان من به عنوان مدیر سرور که قصد ساخت اکانت برای مشتری رو دارم باید بگم که در هر هاست فقط امکان میزبانی از یک دامنه هست؟
-