-
October 11th, 2011, 17:21
عضو انجمن
درخواست سیستم امارگیر
سلام من قبلا از سیستم امارگیر وبگذر استفاده میکردم در حال حاضر میخوام تو سایت وبگذز عضو بشم درخواست ایمیل عضویت رو میزنم اما ایمیلی ارسال نمیشه .... به چند تا ایمیل هم امتحان کردم...
حالا مثل اینکه باید بگردم دنبال یه سیستم امارگیر دیگه ممنون میشم امارگیر حرفه ای بهم معرفی کنید ترجیحا به این شکل باشه که یه لوگو رو گوشه سایت قرار بده و بگه امار زنده الان چقدر هست ممنون میشم کمک کنبد با تشکر از همه
-
-
October 11th, 2011 17:21
# ADS
-
October 11th, 2011, 17:33
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سیستم امارگیر
-
-
October 11th, 2011, 17:36
سلام من قبلا از سیستم امارگیر وبگذر استفاده میکردم در حال حاضر میخوام تو سایت وبگذز عضو بشم درخواست ایمیل عضویت رو میزنم اما ایمیلی ارسال نمیشه .... به چند تا ایمیل هم امتحان کردم...
حالا مثل اینکه باید بگردم دنبال یه سیستم امارگیر دیگه ممنون میشم امارگیر حرفه ای بهم معرفی کنید ترجیحا به این شکل باشه که یه لوگو رو گوشه سایت قرار بده و بگه امار زنده الان چقدر هست ممنون میشم کمک کنبد با تشکر از همه
گوگل این سرور به صورت رایگان داره !
Google Analytics | Official Website
-
-
October 11th, 2011, 17:43
عضو انجمن
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
-
October 11th, 2011, 22:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azaronline
سلام تو این سایت عضو شدم کد رو هم گرفتم فقط من از سیستم فروشگاه ساز استفاده میکنم کجا باید بزارم کد رو ؟ سیستم فروشگاه ساز پرستا شاپ
-