با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه نفر رو نیاز دارم که تو چند تا سایت ثبت نام کنه (تعداد سایت ها شاید به ۱۰۰۰ تا برسه ) ( با پرداخت هزینه )
دوستانی که مایل به همکاری هستن پ.خ بدن
با تشکر از همه دوستان
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه نفر رو نیاز دارم که تو چند تا سایت ثبت نام کنه (تعداد سایت ها شاید به ۱۰۰۰ تا برسه ) ( با پرداخت هزینه )
دوستانی که مایل به همکاری هستن پ.خ بدن
با تشکر از همه دوستان
ویرایش توسط iFire : July 2nd, 2012 در ساعت 12:48
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
ثبت نام بابت چی؟
بیشتر توضیح بدید!
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ثبت نام بابت چی؟
چه سایت هایی هست
ایرانی یا خارجی
چقدر می خوای بدی
اگه خودت حوصله داری و نمی خوایی تک تک فرم ها رو پر کنی، می تونی از نرم افزارهای ربات استفاده کنی که فرم رو پر می کنن
به این صورت که یک فرم کامل رو پیدا کن و خودت اطلاعات رو برای اون وارد می کنه، بعد اون اطلاعات رو توسط نرم افزا ذخیره کن و برو تو تک تک سایت ها بگو این اطلاعات رو جایگزین کنه
هر چی رو که نداره باید دستی وارد کنی.
نرم افزار پیشنهادی من RoboForm
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
یعنی باید ایمیل ادرس ریجیستر کنیم؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
همه و همه در نگاره
با سلام انجام میشه واستون قیمتتون رو پ.خ کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)