نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل خرابی فایل فول بک اپ

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    26 پست

107 مشکل خرابی فایل فول بک اپ

با سلام چند روز پیش توی یکی از سایتام مشکلی پیش اومد که مجبور شدم بک اپ رستور کنم. ولی بک اپی که مال روز قبلش بود بنا بدلایلی مشکل داره حجم فایل 18 گیگ هست ولی وقتی رستور میشه نصف سایت نیست. در ضمن بک اپ رو دانلود کردم وقتی باز میکینی فایل داخلش درسته ولی میخوای اکسترک کنی ارور میده. کسی هست بگه این مشکل رو چطوری باید حل کنم روشی هست بشه فقط فایل حداقل دیتا بیس اون رو استخراج کرد؟ یا فایل مورد نظر را ریپایر کرد؟

سررم لینوکس هست کنترل پنلم سی پنل و بک هم اتوماتیک گرفته شده و به سرور بک اپ فرستاده شده بود

ممنون

2. # ADS

عضو انجمن Yashost!ng آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    116 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل خرابی فایل فول بک اپ

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy2 نمایش پست ها
    با سلام چند روز پیش توی یکی از سایتام مشکلی پیش اومد که مجبور شدم بک اپ رستور کنم. ولی بک اپی که مال روز قبلش بود بنا بدلایلی مشکل داره حجم فایل 18 گیگ هست ولی وقتی رستور میشه نصف سایت نیست. در ضمن بک اپ رو دانلود کردم وقتی باز میکینی فایل داخلش درسته ولی میخوای اکسترک کنی ارور میده. کسی هست بگه این مشکل رو چطوری باید حل کنم روشی هست بشه فقط فایل حداقل دیتا بیس اون رو استخراج کرد؟ یا فایل مورد نظر را ریپایر کرد؟

سررم لینوکس هست کنترل پنلم سی پنل و بک هم اتوماتیک گرفته شده و به سرور بک اپ فرستاده شده بود

ممنون
    80% این مشکل بوسیله نرم افزار Win Rar برطرف میشه. فایل رو با نرم افزار WinRar باز کنید و از تب بالا گزینه Repair رو بزنید و منتظر باشید .

همچنین میتونید فقط فایل sql رو اکسترکت کنید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل خرابی فایل فول بک اپ

با نرم افزار winrar پیغام میده فقط فایلهای زیپ و رار ترمم میشن فایل من gz است. داخل فایل فول بک اپچ یک فایل فشروده دیگه ای است بنام home.tar.gz که خیلی حجیم است انونو موقع اکسترک کردن ارور میده و فایل دیتا بیس مطمعنا داخل این فایل خواهد بود

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)