سلام بچه ها
امروز داشتم در مورد backup با یکی از بچه ها بحث میکردم
چندین روش گفت
می خواستم بدونم روش شما برای بک آپ چیه؟
من خودم تحقیق میکنم درست اطلاعت رو میدم
سلام بچه ها
امروز داشتم در مورد backup با یکی از بچه ها بحث میکردم
چندین روش گفت
می خواستم بدونم روش شما برای بک آپ چیه؟
من خودم تحقیق میکنم درست اطلاعت رو میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
به نظر دوستان هاستینگی کسی اهل بک اپ گرفتن نیست.
برخلاف تایپیک هایی که سه سوته سه صفحه می شه .. اینجا خبری نیست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
من روی هارد دوم سرور روزانه میگیرم , روی همون دیتا سنتر اما یه سرور جدا هفتگی , و روی یه سرور دیگه
که یه دیتا سنتر دیگه هست ماهانهمن با خود کنترل پنلی که دارم می گیرم اما دهنم ساف میشه !
بک آپ رو رکه خوده هاست اختصاصی می گیره.... فقط یکم هزینه داره.
تو پنل DA هر 5 ساعت یک بار
توی سرور اصلی ، از کل وی پی اس ها ، هر روز یک بار ( پنل hypervm )
هر 48 ساعت یه بار توی یه سرور دیگه ( remote backup ) ( البته سرور دیگه ام توی دیگر دیتاسنتر ! )
هر هفته یکی از دوستام توی سیستم خونگیش بک آپ کلی رو دانلود میکنه ! ( خارج از ایران )
من متوجه نشدمبه نظر دوستان هاستینگی کسی اهل بک اپ گرفتن نیست.
برخلاف تایپیک هایی که سه سوته سه صفحه می شه .. اینجا خبری نیست.
سرور بک آپ هفتگی شما روی همون دیتا سنتر وجود داره؟من روی هارد دوم سرور روزانه میگیرم , روی همون دیتا سنتر اما یه سرور جدا هفتگی , و روی یه سرور دیگه
که یه دیتا سنتر دیگه هست ماهانهمن با خود کنترل پنلی که دارم می گیرم اما دهنم ساف میشه !
مدل خوبی هستتو پنل da هر 5 ساعت یک بار
توی سرور اصلی ، از کل وی پی اس ها ، هر روز یک بار ( پنل hypervm )
هر 48 ساعت یه بار توی یه سرور دیگه ( remote backup ) ( البته سرور دیگه ام توی دیگر دیتاسنتر ! )
هر هفته یکی از دوستام توی سیستم خونگیش بک آپ کلی رو دانلود میکنه ! ( خارج از ایران )
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سرور بک آپ هفتگی شما روی همون دیتا سنتر وجود داره؟
بله![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)