سلام
اگه سایت تو ساماندهی ثبت باشه
اگه سایت مشکلی داشته باشه ساماندهی برای ما ایمیل ارسال میکنه درسته ؟؟
خوب سوالم اینه مثلا تا وقتی که چیزی تو ایمیل نفرستادند یعنی سایت مشکلی نداره ؟ و هیچوقت فیل تر نمیکنن تا موقعی که ایمیل بفرستند ؟؟؟؟؟؟
سلام
اگه سایت تو ساماندهی ثبت باشه
اگه سایت مشکلی داشته باشه ساماندهی برای ما ایمیل ارسال میکنه درسته ؟؟
خوب سوالم اینه مثلا تا وقتی که چیزی تو ایمیل نفرستادند یعنی سایت مشکلی نداره ؟ و هیچوقت فیل تر نمیکنن تا موقعی که ایمیل بفرستند ؟؟؟؟؟؟
به یاد من باش.
هر چیزی امکان داره و قابل پیش بینی نیست. مسئولین این سامانه اکثرا با سایتهای فیل شده ارتباط میگیرند (به درخواست صاحب سایت) و مشکلات رو میگند.
درسته .. ولی منظورم اینه تا وقتی که مشکلو نگن که فیل تر نمیکنن ؟
به یاد من باش.
http://www.webhostingtalk.ir/f41/22370/
نه کاری ندارن .
چرا شما اگه مشکل رو حل نکنید ***** میکنند سایت رو .درسته .. ولی منظورم اینه تا وقتی که مشکلو نگن که فیل تر نمیکنن ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنونم دوستان
مشکل رو که حل میکنم
پس الان متوجه شدم که تا ایمیل اخطار نفرستند ***** نمیشه خوبه
مرسی همگی
به یاد من باش.
بعد از گذشت 3 ماه از درخواست مجوز چند وب سایت از سایت ساماندهی همچنان با جواب هایی نظیر یک شنبه تماس بگیرید، فردا فلانی هست تماس بگیرید، اواخر ماه تماس بگیرید و .... مواجه می شویم. اصلا این افراد در آنجا کار هم می کنند؟ چند بار هم که حضوری رفتیم همه را بیکار در حال چای خوردن دیدیم و گفتند فلانی که مسئولش هست مرخصیه! یکی باید این کارمندان وزارت ارشاد را ارشاد کنه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)