-
October 15th, 2011, 16:07
مشکل هاست با vb
سلام
ببخشید یه سوال داشتم یه هاست معمولی با بازید 10 ip در روز با حجم 250 مگ و پهنای باند نامحدود نمیتونه جواب گوی ویبلوتین باشه ؟
با تشکر
ویرایش توسط sina285 : October 15th, 2011 در ساعت 17:43
-
-
October 15th, 2011 16:07
# ADS
-
October 15th, 2011, 16:21
پاسخ : مشکل هاست با vb
بله میتونه اما بعدن که تعداد پستها و حجم دیتابیس و فایل های زمیمه شده بره بالا نیاز به حجم بالاتری دارید
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 16:28

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
بله میتونه اما بعدن که تعداد پستها و حجم دیتابیس و فایل های زمیمه شده بره بالا نیاز به حجم بالاتری دارید
ممنون از جوابتون ولی من الان یه هاست 250 مگ گرفتم فقط 130 پست دارم توی وی بلوتین بدون فایل ضمیمه شده سایتی که هاستینگ بهم میده میگه باید سرور حرفه ای بگیری ماهی 5000 حداقل الان یک هفتس من از ایشون هاست گرفتم
به نظر شما حرفشون منطقیه ؟
-
-
October 15th, 2011, 16:47
عضو دائم
باید موضوع در سطح فنی بررسی بشود که میزان cpu usage وب سایت شما از منابع سرور وب هاستینگ شما چه میزان خواهد بود؟
همچنین منابع سرور وب هاستینگ شما چه مشخصاتی می باشد؟
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 16:55
عضو انجمن
سیستم هایی مثل VP و wordpress فضای بیشتر از این مقدار نیاز دارن و احتمالا مشکل از فضای ذخیره سازی است ، چون بازدید پایین دارید،بر روی پردازنده زیاد فشار نمی یاد
-
تعداد تشکر ها از Optimus به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 17:27

نوشته اصلی توسط
irlogo
باید موضوع در سطح فنی بررسی بشود که میزان cpu usage وب سایت شما از منابع سرور وب هاستینگ شما چه میزان خواهد بود؟
همچنین منابع سرور وب هاستینگ شما چه مشخصاتی می باشد؟
بهشون گفتم که مشخصات سرورشون رو بگن ولی واسه یک سایت خوب هاست دهی واقعا" منطقیه با 130 سرور بگه فشار زیادی میاره /؟

نوشته اصلی توسط
Optimus
سیستم هایی مثل VP و wordpress فضای بیشتر از این مقدار نیاز دارن و احتمالا مشکل از فضای ذخیره سازی است ، چون بازدید پایین دارید،بر روی پردازنده زیاد فشار نمی یاد
یعنی فضای 250 مگ واسش کمه ؟ من کلا" الان 23 مگ رو گرفتن 0.1153 مگ هم پهنای باند
-
-
October 15th, 2011, 17:36
عضو انجمن
بهشون گفتم که مشخصات سرورشون رو بگن ولی واسه یک سایت خوب هاست دهی واقعا" منطقیه با 130 سرور بگه فشار زیادی میاره /؟
درست متوجه این تیکه نشدم :دی
یعنی فضای 250 مگ واسش کمه ؟ من کلا" الان 23 مگ رو گرفتن 0.1153 مگ هم پهنای باند
واسه شروع میتونید ازش استفاده کنید اما وقتی هر یک از منابع فضا یا پهنای باندتون به 90% رسید باید سرویستون رو ارتقاء بدید
سرویس مناسب واسه شروع فضای 1 گیگابایتی هست بنظر من
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از parsreseller به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 17:41

نوشته اصلی توسط
parsreseller
درست متوجه این تیکه نشدم :دی
واسه شروع میتونید ازش استفاده کنید اما وقتی هر یک از منابع فضا یا پهنای باندتون به 90% رسید باید سرویستون رو ارتقاء بدید
سرویس مناسب واسه شروع فضای 1 گیگابایتی هست بنظر من
خودمم نفهمیدم اون قسمتو چی گفتم هرچی فکر میکنم یادمم نمیاد ببخشید
والا من الان 10 درصد فضام پره اون وقت میگن سریعا" اقدام ب هخرید پلن حرفه ای کنید وگرنه ساس بند میشید
-
-
October 15th, 2011, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina285
خودمم نفهمیدم اون قسمتو چی گفتم هرچی فکر میکنم یادمم نمیاد ببخشید
والا من الان 10 درصد فضام پره اون وقت میگن سریعا" اقدام ب هخرید پلن حرفه ای کنید وگرنه ساس بند میشید
وقتی فضا و پهنای باند شما محدود شده ساسپند چرا!!!
فکر نکن آمارتون اونقدر بالا باشه که به سرورشون فشار بیارید! آمارتون روزانه چند نفر هست؟
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از parsreseller به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 18:07

نوشته اصلی توسط
parsreseller
وقتی فضا و پهنای باند شما محدود شده ساسپند چرا!!!
فکر نکن آمارتون اونقدر بالا باشه که به سرورشون فشار بیارید! آمارتون روزانه چند نفر هست؟
منم همینو میگم
روزانه 5 نفرم نیست
-