-
September 5th, 2011, 18:21
عضو انجمن
کسی از مکس نت ای دی اس ال داره؟
من از این ای اس پی مزخرف adsl دارم اعصابم رو خرد کردن پینگ بعضی وقت ها به 1600 می رسه سایت ها فقط رفرش میشن باید مودم رو خاموش روشن کنم تا یه سایتی باز بشه بعد دوباره باید خاموش روشن کنم مودم رو . چون اگر این کار رو نکنم سایت ها تو فایرفاکس فقط رفرش میشن و هیچ سایتی باز نمیشه . بیشتر اوقات هم اینترنت ندارم ! پول یه سال رو پرداخت کردم ولی ...
فقط بلدن پول بگیرن !
دوستان به نظر شما چیکار کنم ؟
زنک هم می زنم کسی گوشی رو بر نمی داره !
-
-
September 5th, 2011 18:21
# ADS
-
September 5th, 2011, 18:43
عضو انجمن
پاسخ : کسی از مکس نت ای دی اس ال داره؟

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من از این ای اس پی مزخرف adsl دارم اعصابم رو خرد کردن پینگ بعضی وقت ها به 1600 می رسه سایت ها فقط رفرش میشن باید مودم رو خاموش روشن کنم تا یه سایتی باز بشه بعد دوباره باید خاموش روشن کنم مودم رو . چون اگر این کار رو نکنم سایت ها تو فایرفاکس فقط رفرش میشن و هیچ سایتی باز نمیشه . بیشتر اوقات هم اینترنت ندارم ! پول یه سال رو پرداخت کردم ولی ...
فقط بلدن پول بگیرن !
اشتباه شما همون پرداخت یک سالتون بوده.
در مورد ماکس نت میتونید از اینجا سوال کنید:
Adsl / شهر تبريز - P30World Forums
-
تعداد تشکر ها ازtar.gz به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 19:10
هه اینجا پینگ بره بالا همه جلو isp هستند اون موقع تو پول یک سال رو دادی ؟
الان پینگ 160e اسپید دانلود 210
256 پارس انلاین درسته شهرستان هستیم اما نمایندگی پارس انلاین اومد بهش گفتم خیلی رک پینگ بره بالا قعطی داشته باشه پرت مارو ببندید پول رو برگشت بزنید
شما هم برو ای اس پی پولتو پس بگیر
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 19:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tar.gz
من چون کارم با نت جوریه که باید همیشه وصل باشم به نت مجبور بودن یه ساله بگیرم چون وقتی ای اس پی تغییر می کنه یه هفته زمان می بره حداقل تخلیه از یه ای اس پی به دومی
برای همین همیشه یه ساله گرفتم الان سه ساله یه ساله می گیرم به همین دلیل
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
هه اینجا پینگ بره بالا همه جلو isp هستند اون موقع تو پول یک سال رو دادی ؟
الان پینگ 160e اسپید دانلود 210
256 پارس انلاین درسته شهرستان هستیم اما نمایندگی پارس انلاین اومد بهش گفتم خیلی رک پینگ بره بالا قعطی داشته باشه پرت مارو ببندید پول رو برگشت بزنید
شما هم برو ای اس پی پولتو پس بگیر
خوب پول رو پس نمیده که ! من اگر بتونم باقی پولم رو پس بگیرم باید شکر خدا کنم !
-
-
September 5th, 2011, 20:03
عضو انجمن
سلام
من از مکس نت 128 نامحدود دارم و راضی هستم 4 ماهه هم دارم استفاده میکنم سرعت دانلود هم 30 الی 40 هست.
البته از شاتل هم 2مگ دارم که خیلی راضی هستم بهترین isp هست به نظر من
چرا عزیز اگر به شرکت حضوری مراجعه کنید قانونا باید مابقی پول شما رو حساب کنند و پس بدن بهتون من یک بار از همارا مابقی رو گرفتم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Yashost!ng به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2011, 14:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yashost!ng
سلام
من از مکس نت 128 نامحدود دارم و راضی هستم 4 ماهه هم دارم استفاده میکنم سرعت دانلود هم 30 الی 40 هست.
البته از شاتل هم 2مگ دارم که خیلی راضی هستم بهترین isp هست به نظر من
چرا عزیز اگر به شرکت حضوری مراجعه کنید قانونا باید مابقی پول شما رو حساب کنند و پس بدن بهتون من یک بار از همارا مابقی رو گرفتم
موفق باشید
شمایی که از مکس نت ای دی اس ال دارید نت شما هم مثل نت من افتضاحه الان ؟ قبلش رو کاری ندارم الان رو میگم
الان ای پی من از 46 هست قبلا آی پی 109 میدادن . از وقتی ای پی 46 میدن قطع و وصل ! مدام ! یعنی یه فایل یه مگی که می خوام دانلود کنم مثلا تا 10 کیلوبایت میره بعد میشه 0 بایت یه دقیقه ای روی همین 0 بایت می مونه بعد دوباره 10 الی 15 کیلوبایت میشه . این وضعیت نت منه می تونم از روند دانلود این فایل یه مگی فیلم بگیرم بزارم تا همه کیفیت افتضاح مکس نت رو ببینید
-
-
September 18th, 2011, 15:04
عضو انجمن
سلام من از ماکس نت 128 دارم خیلی هم راضی هستم
-
تعداد تشکر ها از salmani به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2011, 15:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
salmani
سلام من از ماکس نت 128 دارم خیلی هم راضی هستم
اول ای پی شما 109 هست یا 46 ؟ شما ساکن تبریز هستید یا ارومیه؟ چون فرق می کنه . الان مکس نت اومده به ارومیه ای پی 46 داده چرا نمی دونم ! این ای پی 46 کیفیتش صفره با مسئول فنی اش که صحبت می کنم قبول می کنه و میگه باید بررسی بشه که چرا کیفیت ای پی 46 خرابه !
-
-
September 18th, 2011, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
فقط بلدن پول بگیرن !
مکس نت! به نظرم حرف نداره
تو شهر بـنــ... (کباب) که نمایندگی داره، واقعا خدماتش خوبه
-
تعداد تشکر ها از aghaee به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2011, 16:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aghaee
مکس نت! به نظرم حرف نداره تو شهر بـنــ... (کباب) که نمایندگی داره، واقعا خدماتش خوبه
شماها که میگشید عالیه برای اینکه اهل تبریز هستید نه ارومیه الان مکس نت در ارومیه نمایندگی زده من بحثم رو ارومیه هست نه تبریز ! بخونید : http://forum.p30world.com/showthread...51#post6405051 تا آخرش بخونید !
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید